Юлиян Вергов: Ще имам четири деца

28.11.2012 14:30 | Видян 3605 пъти

Юлиян Вергов: Ще имам четири деца

Първият сезон на готиния тийн сериал по bTV "Революция Z: секс, лъжи и музика" вече е заснет. Снимките са продължили два месеца.

Джулия Бочева, която играе Ани, фронтгърлата на бандата, се оплака, че ще й е мъчно за колегите, въпреки че снимките продължавали по 10 часа на ден.

"Работех денонощно", похвали се и Никола Стоянов, главният герой в лентата. Той няма свободна минута, защото съчетава телевизията с работата в театъра. "Но както казва майка ми, в тази безработица няма нищо по-хубаво от това, да имаш толкова работа", допълва младокът.

Актьорите се радват на голяма любов сред тийн феновете, които ги спират на улицата. "С някои от младите се работи лесно, другите трябва да бъдат бити, наказвани, глобявани, че идват в нетрезво състояние. Шегувам се, разбира се", каза Юлиан Вергов, който играе даскал Савов, най-желаният ерген на екрана.

Диляна Попова, която е една от претендентките за сърцето му в ролята на учителката по физкултура Маринова, издаде, че ще има женски скандали заради него. "Героят ми Савов ще има четири деца. Две от самия него и другите от директор Цеков", разсмя още веднъж зрителите първокласният актьор.

снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Партийци от ППДБСС са 8 от 9 членове...

Експертно и открито управление от първия ден обещаваше...

Простреляха премиера на Словакия

Словашкият премиер Роберт Фицо е бил прострелян и ранен...

Няма коментари към тази новина !