Нидялко от БИГ Брадър плака в ефир за убития си брат

28.11.2012 11:15 | Видян 2851 пъти

Нидялко от БИГ Брадър плака в ефир за убития си брат

Нидялко (Недялко Лазаров), който стана известен с участието си в БИГ Брадър преди 7 години, се разплака в "На кафе" за починалия си брат. Лазар Лазаров бе убит в Лондон през 2009 г. "По-силна от думата "Обичам те" е думата "Липсваш ми". Това момче много ми липсва", на сдържа сълзите си шоуменът, предава Блиц.

"Той беше изключително ученолюбиво и кадърно момче. Казваше се Лазар и беше отдаден изцяло на образованието и семейството си. В Безмер работеше по поддръжката на бойната система на самолетите. По-късно замина за Лондон – първо сам, после изтегли и семейството си", разказва брадърът.

Там Лазар развил собствен бизнес, който потръгнал добре. "В момента, когато оправи всичко за семейството си – статут, документи, къща, във фаталната сутрин е излязъл час по-рано за работа и два часа по-късно съпругата му го намерила мъртъв", продължи да плаче Недялко.

Бях около 20 дни в Лондон, опитвайки се да изясня какво се е случило в действителност. Посланикът ми каза: "По-добре тръгвай, няма какво да ровиш”. Роднините на убития мъж и до ден днешен не знаят каква е причината за трагедията. Приели са съдбата си, но мъката им остава, пише Блиц.

Когато обаче стана дума за бизнес и шоу, сълзите на Недялко веднага пресъхнаха и той влезе в типичната си роля: "Като ме пита човек как съм, отговарям както изглеждам – перфектно".

"През тези 7 гадини животът ми се промени към хубаво. Сбъднах своя мечта, като влязох в БИГ Брадър. Бях център на внимание. Когато човек усети, че прави нещо, което прави по-добре от всички други хора, това е неговият Божи дар. Аз мога постоянно да разказвам и това го мога перфектно. Аз непрекъснато съм себе си и благодаря на голямата "люпилня" на известните лица, която ме извади от света на безизвестните хора”, впусна се в разсъждения Недялко. .

Той сподели с гордост, че се занимава с успешен охранителен бизнес. "Пеенето ми остава хоби, което правя по максимално най-добрия начин. Бил съм на стотици сцени, и когато изляза и видя, че залата, ресторантът, дискотеката, площадът са пълни, това изключително емоционално ме зарежда. Не се занимавам с издаването на нови песни и албуми. Имам зад гърба си много песни, 4-5 албума и хит, който ме изстреля на върха", заяви със самочувствие Недялко.

Той продължи в същия тон, твърдейки, че има най-красивата съпруга в България. Това е факт. Но които не познават сърцето на моята съпруга, няма да разберат колко извисен човек е тя. "Като се погледна в огледалото, виждам един млад, успял, красив мъж. Защо и тя да не се кефи на това?", продължи да се хвали Нарцисът от Ямбол.

"Защо сега например да не вляза в Къщата? Треперят, че Недялко от Ямбол пак ще влезе в играта. Тия, дето са в Къщата, колко са популярни? Някакви мизерници. Аз като вървя по улиците – нон стоп автографи. Човек трябва да е "тик-так", а не някакво менте", довърши лустрото си Недялко.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Няма коментари към тази новина !