В БИГ Брадър се изпокараха като цигани

28.11.2012 10:00 | Видян 3682 пъти

В БИГ Брадър се изпокараха като цигани

Измислените звезди в БИГ Брадър не изтраяха седмица и се хванаха за гушите. Вече ясно се виждат два лагера, които се карат помежду си като цигани на пазара.От едната страна са Стойка, Дими, Лили и Боби, а от другата Миро и едната от Тризначките - Любов. Стойко и Любов са най-луди и често си повишават тон. Миро не остана длъжен за приказките и подигравките зад гърба му за отношенията му с Елена и обвини Стойка Пипирудата , че играе игрички в БИГ Брадър, пише Блиц.

Истинското шоу обаче настана, когато Панайот се върна в Къщата. Двамата със Стойка "се захапаха" още от вратата. Тя поиска да си тръгне, заради нежеланието да живее под един покрив с левента от Гълъбово. "Заради такива като него шоуто става тъпо", оправда се Пипирудата . Краткият отговор на Пацо беше в типично негов стил: "Мишка!" Стойка нападна и Нед, като го нарече тъпанар, а той ѝ отвърна кратко: "П*тка!"

За десерт Панайот подкара и Миро, който го номинира за изгонване. "Ти си се помислил за Господ бе, бате", обърна се към него колоритният футболен шеф.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !