Парис Хилтън открива клуб в София?

26.11.2012 11:45 | Видян 1851 пъти

Парис Хилтън открива клуб в София?

Парис Хилтън е сред поканените на откриването на най-луксозния клуб в София, научи Супер 19'. Скандалната светска особа все още трябва да потвърди дали ще дойде в столицата.  За първи път в България една от най-големите и известни марки заведения в цял свят стъпва и в нашата столица – Billionaire Club.

В края на тoзи месец в София ще отвори врати заведениeто на богатите и известните. Клубът е любимото място на звездната двойка Бионсе и Джей Зи, Джейсън Стейтъм , Майкъл Родригес, Кевин Спейси, Фиона Сваровски, Наоми Кембъл, Лени Кравиц и Валентино. Марката Billionaire е утвърдена и позната със своя стил и класа, а сега всички ценители на лукса и вълнуващите емоции у нас ще могат да станат част от нея.

До сега заведения с  тази марката са най-посещаваните места в Монте Карло, елитният курорт Порто Черво, Малинди Бийч, Марбея, Истанбул и Дубай. За своето откриване собствениците са поканили едни от най-обичаните и редовни посетители на клубовете по света като топ моделите на Fashion TV, Куинси Джоунс, испанският футболист Андрес Иниеста.

Специално за всички гостите на клуба за откриването ще дойде и един от най-известните DJ, добре познат на феновете на модерния суанд.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Няма коментари към тази новина !