Парис Хилтън мрази гейовете

27.09.2012 13:45 | Видян 1717 пъти

Парис Хилтън мрази гейовете

Парис Хилтън е трън в очите на обратните. Милионерската наследница, която в последно време бе изчезнала от светлините на прожекторите, напомни за себе си с пренебрежителни забележки по адрес на гейовете.

Изцепката си блондинката направила в нюйоркско такси, в което имало работещ диктофон. От записа се чува как Парис споделя пред свой приятел неприязънта си към хомосексуалистите.

"Гейовете са отвратителни. Повечето от тях вероятно имат СПИН. Щях да умирам от страх, ако самата аз бях обратна. Вероятно щях и аз да се гътна от гадната болест", гласи откровението на младата дама.

След като записът стана обществено достояние, говорителят на семейство Хилтън заяви, че думите на Парис са извадени от контекста. Те нямали за цел да покажат нейната нетолерантност, били манипулирани.

"Коментарите й означават, че не одобрява необезопасения секс, който може да доведе до зараза с животозастрашаваща болест. Тя не е целяла да прави негативни изявления за сексуалната ориентация на когото й до било", твърди пресаташето.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !