Стилиян остана без коса

23.11.2012 14:45 | Видян 2533 пъти

Стилиян остана без коса

Агресивните химиотерапии, при които в организма му се вливат всевъзможни препарати, оставиха без коса капитана на националния отбор Стилиян Петров, съобщи Уикенд.

В началото на седмицата лекуващият се от левкемия футболист се появи на благотворителния мач в негова подкрепа в Хейлсоуен, предградие на Бирмингам, за пръв път от седем месеца, откакто бе открита болестта му.

Въпреки че не се раздели нито за миг с неизменната си усмивка, видът на Петров издаде, че процедурите в онкологичната клиника в Лондон не се отразяват добре на външния му вид. Блондинът, върху чиято глава доскоро се усукваха къдрици, вече е с гола глава. За да я прикрие, Петров бе нахлупил бейзболна шапка.

Лекарите му предложили перука, но халфът на „Астън Вила" отказал и предпочел да се появи в този вид. „Косата му опада още след първите химиотерапии, но скоро след това поникна. Даже през лятото, когато се появи на рождения си ден в клубната база на „Вила", бе точно покарала, макар и оредяла.

Сега обаче има коса само тук-там и предпочита да се бръсне гола глава", признават от обкръжението на национала.

Тези дни стана ясно, че Стенли вероятно повече няма да играе футбол. На „Вила Парк" ще му предложат работа в школата на клуба.

източник: Уикенд

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Геният и Диви коне очакват зрителите...

Филмовите заглавия ще се излъчат на малкия екран от...

Няма коментари към тази новина !