Нова война заради името на Бербатовата щерка

21.11.2012 20:56 | Видян 3031 пъти | Гласували 1

Нова война заради името на Бербатовата щерка

Невероятните драми около името на втората дъщеричка на Димитър Бербатов, която се роди на 18 ноември вечерта, са продължили до тази сутрин. Както БЛИЦ разкри – до вчера следобед в клиниката “Свети Лазар”, където стана раждането, не беше записано името на детето. Едва днес сутринта най-после е било обявено как ще се казва момиченцето – Елиа.
 
Първоначално майката Елена решила все пак да угоди на свекърва си Маргарита, която настояваше внучката й да носи нейното име. Още преди раждането е имало скандали по добре познатата в България тема, за което вестник "ШОУ" първи писа.

В крайна сметка Елена направила компромис и съвместно с Бербатов обявили, че малката ще се казва Елена-Маргарита. Хем на нея, хем на свекървата. Или както звучи една поговорка - хем вълкът сит, хем агнето цяло. Даже така тръгнали да записват бебето.
 
Като чула обаче новината, най-популярната медицинска сестра от Благоевград се разсърдила и заявила, че не иска двойни имена. Майката на Бербатов продължавала да настоява само за Маргарита и нищо повече.
 
Това вбесило Елена, която в последния момент уведомила лекарите в клиниката, че окончателното решение е Елиа. И точка по въпроса! Голямата дъщеря на Димитър Бербатов – Деа, носи неговата буква, а новороденото момиченце на майка си – Е.

Източник: Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Соня на Залцбургския фест между...

"Този месец ще се срещна с вас в Rohm Muscat на 15 май,...

Майката на убития Пейо със смразяващи...

Близки и приятели на убития Пейо Пеев излязоха на...

Няма коментари към тази новина !