Бербо женски татко за втори път

20.11.2012 15:45 | Видян 3298 пъти | Гласували 1

Бербо женски татко за втори път

Суперзвездата на българския футбол Димитър Бербатов отново стана баща на момиченце. Приятелката му Елена е родила в столична клиника на 19 ноември.

"Около 18 часа в понеделник ми се обадиха да ми съобщят добрата вест. И майката, и бебето са добре", разказа бащата на Бербо - Иван.

В родния град на голаджията на Фулъм – Благоевград, очакват новото попълнение в звездното семейство да бъде кръстено на баба Маргарита. По-голямата дъщеря на Бербо , която се казва Деа, вече е на три годинки. Тя се появи на бял свят на 15 октомври 2009 г.

Хората, родени на 19 ноември, определено притежават много таланти като повечето Скорпиони. Малката щерка на Бербо може да стане актриса като Мег Райън и Джоди Фостър, велик учен като Михаил Василиевич Ломоносов или да се занимава с медии като Лари Кинг и Тед Търнър. Всички те са ѝ астрални близнаци.

Най-малката г-ца Бербатова, която ще отрасне в Англия, по ирония на съдбата е родена в един и същи ден с английския крал Чарлз I.

Впрочем, както е казано - всеки художник по призвание или по хоби, какъвто е Бербо , става  женски татко.

Най-важното е бебето и кака ѝ да бъдат здрави, а какви ще станат - времето ще покаже, коментират щастливите роднини от Благоевград.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !