Ивайла Бакалова си хвана английски милионер

20.11.2012 10:30 | Видян 8356 пъти

Ивайла Бакалова си хвана английски милионер

Ивайла Бакалова има тайнствен мъж до себе си. От близо година най-успялата носителка на титлата „Мис България" поддържа връзка с мистериозен кавалер. Половинката на красавицата е чужденец и почти не се вясва в България, научи в. "Всеки ден". Папараците на таблоид №1 у нас обаче успяха да го снимат!

Според мълвата в светските среди митичният мъж до Бакалова е англичанин. Той е крупен бизнесмен с широка палитра от дейности - търговия с имоти, финансови консултации, борсови сделки. Милионерът притежава собствена яхта и личен самолет, с който се придвижва.

Откакто е с него, Ивайла истински цъфти и е видимо по-спокойна отпреди, казват приятелите й пред "Всеки ден". Миската почти не стои в България. Заедно с приятеля си тя обикаля най-хубавите места по света. Неотдавна ходили до Малдивите, преди това пък посетили сафари в Кения и диамантена мина в ЮАР.

Всяко лято пък баровецът резервира къща в курорт № в света Сен Тропе, където Бакалова остава минимум месец и половина. В имението гостуват и куп нейни приятелки, както и сестра й Божидара.

„Чужденецът си е чужденец! Държи се с Ивайла като с принцеса и изпълнява всеки неин каприз! Не я ревнува и й дава пълна свобода. Нищо чудно връзката им да прерасне в брак. Май готвят сватба догодина", коментират приятелки на Бакалова.

Баровецът засипвал половинката си с луксозни армагани. Неотдавна й купил зашеметяващо палто от бутика на „Шанел" и бижута за над 80 000 евро!

Англичанинът е идвал в България само 2-3 пъти. Той почти не пристига у нас, тъй като не харесва държавата, но миналата седмица решил да дойде. Заедно с Ивайла, майка й и детето на миската от връзката с бизнесмена Румен Гайтански - Вълка, компанията посети концерта на Дженифър Лопес в София в неделя вечер. Именно там го заснеха папараците на "Всеки ден".

Ивайла има ужасяващи спомени от латино дивата. Преди години Бакалова организира първия й концерт в България, но седмици преди шоуто капризната Лопес го отмени, без да посочи причина.

От проваления спектакъл Ивайла и тогавашният й партньор Крум Маноилов загубиха над 250 000 евро, а компанията им за организиране на концерти фалира, въпреки успешно реализираните спектакли на факира Дейвид Копърфийлд.

Въпреки това явно миската няма негативно отношение към Джей Ло и пристигна в зала „Арена Армеец", за да види фамозното й шоу.

След концерта Ивайла изпрати дъщеря си с майка си у дома, а заедно с гаджето й се отправиха към изискан ресторант. Към компанията се присъединиха още две двойки, които останаха неидентифицирани за "Всеки ден".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !