Ивайла Бакалова: Орлин, Къци и Никол отиват на финал

15.10.2012 10:04 | Видян 9054 пъти | Гласували 2

Ивайла Бакалова: Орлин, Къци и Никол отиват на финал

Мис България 2001 Ивайла Бакалова беше един от участниците в третия сезон на ВИП Брадър през 2009 година. Красавицата беше в центъра на най-големия скандал в предаването, който се разрази между нея и Аня Пенчева.

В конфликта тя спечели повече зрители на своя страна заради заядливостта на актрисата от Народния театър, която имаше наглостта да падне дотам, че да коментира по изключително грозен начин детето на Ивето. В Къщата заедно с нашето момиче влезе и нейната сестра близначка Божидара.  Миската се съгласи да коментира новия сезон шоуто специално за читателите на Супер 19`.


Ивайла, гледаш ли ВИП Брадър?

Когато имам възможност, го гледам, но напоследък много пътувам и имам изпуснати моменти.  Разбира се, когато съм в България, следя епизодите.

Различава ли се според теб новия ВИП сезон от ВИП Брадър 3, в който ти участваше?

Нямат нищо общо двата сезона. Въпреки че при нас имаше някакви кавги и скандали, те започнаха много по-късно. Споровете бяха между конкретни хора - двама, трима души, които не се харесваха. Докато тук те започнаха да се ядат от самото начало. Струва ми се, че участниците прекалено издребняват за някои неща.

Имаш ли си фаворит в Къщата?

Не мога да кажа, че имам фаворит. Някои от съквартирантите, които са ми по-симпатични.

А прогнозата ти за финала?

До финал ще стигне някой от мъжете в Къщата. Със сигурност Орлин Павлов. Колкото и да не им се вярва на някои  хора, мисля че Къци също ще бъде финалист, ако не отпадне по случайност днес. Всъщност той ми е един от най-симпатичните вътре. От жените Никол Станкулова има шансове.

Лицемерни ли са съквартирантите според теб?

В нашия сезон не беше така, защото имаше благотворителна мисия и ни бяха обединили в някаква обща цел. Ако не беше скандалът между мен и Аня Пенчева, сезонът щеше да мине без всякакви сериозни скандали. Но нямаше как, все пак, когато има две и повече жени в една къща, има предпоставки за конфликт.

Гледайки ВИП Брадър, все повече се убеждавам, че хората ставаме все по-нетолерантни един към друг. Отношението към Ирен и Влади, към Къци, доказа това, че да си различен не е добре. Хората трябва да се приемат такива, каквито са. Прекалено много започнахме да съдим.

Има ли наистина етнически конфликт между Бони и Николай?
 
Може би просто не се харесват като тип хора. Не се приемат такива, каквито са, а непрекъснато се съдят. Николай се дразни, че Бони не е образована. Тя пък се дразни на това, че той не може да приеме факта, че хората я харесват, тъй като е популярна попфолк певица. Между тях няма кой знае какъв конфликт. Все пак са изнервени от ситуацията, че са затворени вътре. В живота е така: има хора, които харесваш и такива, които не харесваш. И тези, които не ги харесваш, просто не прекарваш времето си с тях. В Къщата на Биг Брадър обаче не можеш да си избираш с какви хора да бъдеш.

Какво мислиш за Владо и Ирен?

Малко ми е тъжно за всички страни в този казус. По някакъв начин го разбирам Владо. Той е едно младо момче израснало без родител, не по негова вина. Всъщност никой няма вина, нито майката, нито бащата. Просто така се е случило. Не може да съдиш хората. Мъчно ми е и за съпругата на Стефан Данаилов. Според мен в тази ситуация  няма печеливши, а всички са губещи.

Изненада ли те с нещо Мариана Попова?

Не очаквах такова поведение! Аз не я познавам добре, но имах по-друго мение за нея. Може би й е скучно и няма какво да прави вътре, но ми идва малко в повече обсъждането на хората вътре в Къщата. В единия от епизодите имаше нещо, което не ми хареса. Тя беше до Златка, когато тя колабира. И после изкоментира нещо от сорта на: „Ето сега видя любимия и припадна“. Нямаше нужда от подобен коментар. На всички им е ясно, че Златка не е от най-високо интелигентните,  но  тя   все пак е човек.  

Недопустимо да се подиграваш с болката на някого, когато обича. Сигурно и Мариана си има своите причини да се държи така, вероятно е по-изнервена и прави неща, които навън не би направила. Хората трябва да са наясно, че в Къщата е  доста по-различно, отколкото в реалния живот. Емоциите ескалират много. Неща, които си правил вътре, после като ги гледаш са ти малко странни и смешни. Реагираш на нещо, което ако си навън просто ще подминеш.

 

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !