Ласкин: Да, аз съм пропаднал алкохолик!

19.11.2012 16:00 | Видян 2773 пъти

Ласкин: Да, аз съм  пропаднал алкохолик!

Актьорът Иван Ласкин разкри най-големия си проблем. По време на участието си в предаването на Мартин Карбовски той за пръв път, сякаш намерил сродна душа в лицето на водещия, изненадващо реши да признае, че се е превърнал в алкохолик.

За проблемите на Иван с пиенето от години се говори в актьорското съсловие. Той обаче отричаше това, пише Всеки ден.

Колеги на Васко да Гама разкриват, че в критични ситуации Ласкин е стигал до опустошаването на 2 бутилки уиски на ден! Той нееднократно е лежал в токсикологията.

Тези неща са писани многократно в т.нар. "жълти вестници", които са били упреквани, че си измислят и клеветят звездите. Сега обаче един от най-яростните критици на таблоидите публично призна, че това наистина е вярно.

"Аз имам тежки проблеми с алкохола. Пия много. Казвам го, защото това е първият начин, по който да започна лечението. Така съм посъветван. Никой не знае как се случва. Идва изведнъж. Никога не съм се излагал на представление, но съм изключителен алкохолик", обяви през сълзи Ласкин.

За първи път се напил, когато бил на 15 години. Сега се наливал за успокоение. Алекс, която беше до него в студиото, заяви, че го подкрепя с любовта си.

"Има много хора, които пият, но не си признават. Най-важното е човек сам да осъзнае, че има проблем", отбеляза тя.

"Ако ще да ми се пръсне трътката, ще се боря! Професор Григоров и доктор Цонев ще ме спасяват. Ще се грижат за мен. Искам да го призная, защото това е мъжка постъпка, така правят мъжете", категоричен бе Ласкин.

Иван изрази и възмущението си от държавата и църквата. "Моите деца няма да стоят тук, ще ги изпъдя, няма да ги оставя в тая простащина, да бъдат тук секретарки", категоричен бе той за бъдещето на дъщерите си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бeлингам от Реал пожела успех на Б....

Звездата на Реал Мадрид преди идването на Мбапе в...

830К за Гришо от Ролан Гарос, излиза...

Със стигането си до четвъртфинал, първи в неговата...

Няма коментари към тази новина !