Златка: Давах пари на Багата

18.11.2012 09:00 | Видян 4003 пъти | Гласували 1

Златка: Давах пари на Багата

Плеймейтката Златка е спонсорирала Багата, във времената, когато той е имал финансови проблеми. “Давах от хонорарите си на Багата”, призна тя в предаването "Карбовски: Директно", но уточни, че той също й е помагал в определени моменти.
 
Независимо че хубавицата твърди, че преодоляла чувствата си към бившия, тя му подари медальона си по време на предаването. Това обаче не било израз на любов, а на подкрепа, категорична е тя. “Дадох му го, защото знам какво преживя и се нуждае от подкрепа”. По нейно мнение Никол нямала нужда от опората й, защото имала на кого да се осланя във финансов план, а Фънки пък бил голям еродит и също не се нуждаел от рамото на съквартирантката си.

Плеймейтката независимо от отношенията си към Багата, няма да гласува за него да остане в къщата, твърди тя. Нейният фаворит е Фънки. 

След напускането на шоуто Златка ще се отдаде на журналистика. Вече има предложение от телевизия, но за сега ще запази в тайна за какво става дума. Това не е единствената покана на хубавицата за хване микрофона. 

В личен план Златка продължава връзката си с женения Миро. На него тя разчита във всяко отношение, включително и във финансов план, хвали се тя.
 
снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Няма коментари към тази новина !