Лили Иванова с изложба и награда от Евробет

13.11.2012 12:15 | Видян 2571 пъти

Лили Иванова с изложба и награда от Евробет

В навечерието на концерта си в зала „Арена Армеец”, Лили Иванова за пореден път изненада своите фенове.

Изложба с нейни фотографии беше открита в галерия "Средец". Снимките са дело на именития български фотограф Васил Къркеланов. Той е подбрал кадри от различни сесии на примата.  Сред тях са и фотоси от незабравимия й концерт в парижката зала „Олимпия".

Компанията организатор на игри на късмета „ЕВРОБЕТ”, която е основен спонсор на концерта, изненада Лили Иванова, като й връчи награда за съвременно българско изкуство.
Управителят на компанията Олга Тодорова, заяви:

„Основната цел, която си постави ЕВРОБЕТ с учредяването на тази награда беше, да покаже, че българските творци са богатство, което трябва да уважаваме и което трябва да се пази.

Лили Иванова е не само изключителен артист, а и един от най-големите таланти, с които България трябва да се гордее. Връчвам тази статуетка с респект и увереност, че най-голямата сила на изкуството е да възвисява човешкия дух и да ни прави по-добри.”

Преди откриването на изложбата, именитата българска певица сбъдна съкровената мечта на 10 свои почитатели, като се снима с всеки от тях. Щастливците са победители в организираната от ЕВРОБЕТ анкета „Докосни се до звездата”.  

Фотографът Васил Къркеланов изрази задоволството си от съвместната работа с Лили Иванова. „Това не е ретроспективна изложба, това са споделени мигове с голямата певица, с която имам привилегията и честта да работя.”

Изложбата ще бъде отворена за посетители до 17 ноември тази година.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !