Дъщерята на Фатик става бТВ звезда

05.11.2012 12:15 | Видян 8576 пъти

Дъщерята на Фатик става бТВ звезда

Щерката на застреляния мафиотски бос Филип Найденов-Фатик - Александра Тюркмен, ще участва в новия тинейджърски сериал на бТВ Революция Z: Секс, лъжи и музика, пише Супер 19'.

Първокурсничката в НАТФИЗ ще се включи в по-нататъшните снимки на поредицата, гласи най-прясната тв клюка.

На Алекс, която е възпитаничка и на прочутото училище за дизайн Марангони в Милано, било поставено условие от продуцентите да не разгласява дебюта си в киното, но 20-годишната наследница на Фатик успяла да се похвали пред свои състудентки.

Продуцентите на сериала са избрали за нея ролята на бунтарка, която разказва играта на цялото училище. Снимките ще бъдат чак през пролетта на следващата година, но Алекс от сега зубри текста. Тя с нетърпение очаква изявата си и е на седмото небе от щастие, коментират нейни приятелки.

Новия сериал дава старт и на други млади актьори, които учат в Академията актьорско майсторство. Сред тях са Никола Стоянов, Иван Тишев, Джулия Бончева и Мона Недева.
Тази есен  хубавицата, която се прибра у нас след почти 2-годишен престой в чужбина,  влезе в НАТФИЗ  в класа на проф.Стефан Данаилов.

Не е тайна, че Мастера, както го наричат в театралната академия има набито око за мацки. Супер 19’ първи разгласи, че негово откритие, а според някои и тръпка е Евелин Костова, която играе Маги в тв сериала Къде е Маги на бТВ.

Говори се, че тя е една от неговите любимки и се ползва с протекциите на много от преподавателите. С влизането си в Академията младата красавица предизвика лавина от злобни коментари и подмятания. Според повечето от тях красавицата с фигура и имидж на топмодел тя май  се е набутала във висшето училище с връзки и с мощната подкрепа на майка си Адриана Тюркмен.

 Тази година над 400 кандидати се пробваха за актьори, но само 36 от тях успяха да влязат във висшето учебно заведение.  Александра е по-голямата от двете дъщери на Фатик от брака му с Адриана Тюркмен.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !