НиЛо похарчи 20 бона за дрехи

22.08.2012 11:00 | Видян 4923 пъти | Гласували 2

НиЛо похарчи 20 бона за дрехи

Чифт дьнки, якенце за есента и две блузки си купи вчера Николета Лозанова за скромната сума от 20 хиляди лева, видя България Днес. Всъщност, силиконката пазарувала, а мъжът й Валери Божинов платил сметката. Това станало в магазин на Витошка точно срещу бутика на вдовицата на Фатик.

Веднага след пазаруването, НиЛо се метна на врата на Валери и го обсипа с целувки, прегръдки и прочее изглеждащи достоверно милувки.

Според България Днес влюбеният до уши нападател се чудел как да угоди на красивата си съпруга. Той си купува любовта й, твърди всекидневникът, иначе ще му бие шута.

Неотдавна папараци уловиха как Лозанова си изнася куфарите от семейното гнездо. Тогава сериозен скандал за малко да разтури брака на най-одумваната двойка у нас, коменитрат журналистите.

Според тях подаръците не били от добра воля, а Валери избрал най-сигурния начин да избие мислите за раздяла от главата на жена си - с яка шопинг терапия. Щом цените започват от 1000 лв, Нило е щастлива захилена, твърдят всички.

На всичкото отгоре две ВИП персони отишли да пазаруват скъпи дрехи по анцузи! Защо му е на човек да е облечен с първа линия на най-модните марки, ако предпочита да ходи по анцуг по централния ни търговски булевард!? На всичкото отгоре, за Валери анцугът е и работно облекло, можеше поне като не е работа да зарадва феновете си с по-приятна външност. Да, ама в главата му са само дрехите на Николета.

снимка: фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !