Славена: Азис ми отмъкна гаджето!

05.11.2012 11:15 | Видян 3999 пъти

Славена: Азис ми отмъкна гаджето!

От година под завивките на Славена се настани нов мъж - футболистът Алек Манолов, който прие любовната щафета от изпълнителя на "Дюнер кючек" Денислав. Заради него фолкпевицата и колежката ѝ от "Пайнер" Соня Немска за малко не си оскубаха косите коя да ходи с него. Разминаха се само с няколко заплашителни sms-а от една към друга, които станаха публично достояние.

Към днешна дата двете фолкгърли са заровили томахавките, а Денислав е аут от живота и кревата на двете.

Славена, имаш нов мъж до себе си. Ревнувате ли се с Алек Манолов?
- Наясно съм, че Алек е ухажван мъж и повечето дамите дори мои колежки имат апетит към него, но това само може да ме радва, тъй като е избрал да бъде с мен.

Изписа се, че твоят приятел бил голям Дон Жуан. Чакал само да забегнеш по участия, и кръшкал с други мадами. Има ли нещо такова? Хващала ли си го в крачка?
- Така ли? Едва ли е чак толкова добър актьор. Но ако все пак е, то аз нищо не съм разбрала. Достатъчно либерален и широкоскроен човек съм, но все пак, ако забележа или разбера, че е имало нещо, бих предприела мерки, от които той няма да остане особено щастлив.

Друг слух по негов адрес е, че е имал кратка авантюра с колежката ти Адриана (по-известна като Мис Пиги - бел. ред.), преди нещата между вас да потръгнат. Ти запозната ли си с нея?
- За първи път чувам за това и, честно казано, много ме развесели. Вероятно самата Адриана си го е пуснала, за да се шуми около нея.

С какво те спечели Алек? Как стана заварката между вас?
- Запознахме се чрез наши общи приятели и после той ми писа във Фейсбук. Доста банална история… Беше досадно настоятелен, но ме спечели

С какви подаръци те глези?
- Той обича да ми подарява цветя. Другите подаръци не му се получават много-много като изненади.

Какво се случва с бившето ти гадже Денислав? Поддържате ли някакви приятелски отношения?
- Той е затворена страница за мен.

Какво се случи със старата ти вражда със Соня Немска?
- Аз не тая лошо отношение към никого и не съм съдник. Не мога да кажа що за човек е тя по принцип, тъй като не сме се запознали по хубав повод. Това не ми дава право да я оценявам. Затворила съм и тази страница. Безразлична ми е!

В какви отношения си с Азис? Да не вземе да свие и сегашния ти приятел, както стана с Денислав?
- С Азис се познаваме като колеги, но не поддържаме някакъв контакт. Никой никого не е взимал. С Денислав прекратихме отношенията си, но не заради намесата на Васко. Това тяхното си беше друга бира. Но Алек не си пада по мъже!

Кога ще ви бракуваме двамцата?
- Човек не може да избяга от съдбата си. Каквото има да става, ще се случи. А дали и кога ще се случи, само времето ще покаже. Засега не кроим такива планове.

Източник: Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

За какво са ни всичките велоалеи:...

За какво са ни всичките велоалеи: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !