Преслава пя на ушенце на Антонина

18.05.2012 11:45 | Видян 2450 пъти

Преслава пя на ушенце на Антонина

Изпълнението на фолк дивата Преслава беше една от специалните изненади за рождения ден на колежката й Антонина, която отбеляза празника си с шумно парти в столичния клуб Plazza в сряда вечер. Преси изви глас в чест на рожденичката, която пък не спря да пее и да танцува с брюнетката.

Гости на Антонина на рождения й ден бяха певиците Ивена, Славена, Виктория и др. Те изненадаха изпълнителката с много подаръци, един от които бе особено нестандартен и провокативен – еротична свещ във фалическа форма.

Самата рожденичка блестеше в екстравагантен тоалет в зелено и черно, който подчертаваше още повече новите морковени нюанси в косите й. „Много съм щастлива! Това е най-страхотният ден за мен тази година“, не скри вълнението си Антонина.

Веднага след партито певицата обеща, че ще влезе в студио, за да запише новото си парче, за което обещава да бъде по-провокативно и от последния й хит „Да не се объркаме“, с чиито клип взриви общественото мнение, тъй като засне танцуващи травестити. „Може пък да продължа темата, в момента обмисляме идеи с екипа ми“, издаде певицата.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Няма коментари към тази новина !