Защо Володя Стоянов съди Слави?

23.10.2012 11:30 | Видян 4668 пъти

Защо Володя Стоянов съди Слави?

От години уж за да развесели зрителите, актьорът Виктор Калев имитира Володя Стоянов. Често се случва обаче хуморът в скечовете да прераства в жестока и непростима подигравка. Войводата изглежда като полуидиот, който повтаря едно и също нещо по няколко пъти. „Този образ няма нищо общо с мен. Аз не се занимавам с техния живот, защо те се занимават с моя?! Бях много търпелив, но те засягат вече и семейството ми, а за мен то е свещено. Консултирах се с адвокатите си. Те ще се занимаят с това, на мен ми е под достойнството. Аз милея за българските ценности, за родината и тези важни теми ме вълнуват", каза пред "Всеки ден" певецът, който скоро ще издаде 15-ия си албум с авторски песни.

Той не сподели подробности за конкретния скеч в "Шоуто на Слави", който му е повлиял да потърси правата си по съдебен път. След щателно проучване на творчеството на Виктор Калев и сценаристите на Трифонов обаче "Всеки ден" се натъкна на едно саркастично представление, в което засегнати са не само Володя и неговото творчество.

Замесена е и съпругата на музиканта. Обидната сценка Виктор Калев е разиграл в ефира на Би Ти Ви в началото на април тази година. Не е ясно дали става въпрос за единичен случай. Възможно е и друг път семейството на Володя Стоянов да е ставало жертва на гаврите на Слави и екипа му. Скечът от април обаче е особено жесток. "Онзи ден хванах жена ми да прави, като всички жени, секс в нашта спалня с друг. И веднага го хванах тоз, обаче го хванах за оная работа. Ей така", казва Калев и показва как е хванал с лявата ръка мъжкото достойнство на любовника. С дясната пък се опитал да достигне пушката, която е закачена на стената.

"Аз дърпам към стената да хвана пушката, а той - надолу. Аз - към стената, той - надолу. И ей тъй се получи", разказва Калев и се клати с разперени ръце, а Слави и целият му екип се заливат от смях.

Гаврата с Володя Стоянов не спира дотук. В конкретния случай подигравката, с Войводата в "Шоуто на Слави" достигна нови висини. "И понеже беше хлъзгав, успя да се отскубне и скочи през прозореца. Бега. Аз взех пушката и докато я заредя, той вече беше на един километър. Все пак аз обаче стрелях неколко пъти, ей тъй, по него. И след това седнах и се замислих и си викам: "Боже, боже, какво стана?! Не стига, че тоз прави секс с жена ми, аз му напраих кефа с ръка, а след това го изпратих със салют - бам, бам", завършва Калев, като вдига лявата ръка над главата си и отново показва как е стрелял с пушката. Следват бурни аплодисменти, кикотене и нова серия от хуморески.

Володя Стоянов уж се видял с Уитни Хюстън ден преди смъртта й. Била о'кей, "шустаран". Казала му: "Володя, отивам да си взема една вана и шъ си пусна твоя албум". Докато Слави и екипът му пак се заливат от смях, Виктор Калев в образа на Володя Стоянов обявява, че след това ходил на погребението на Уитни Хюстън. Веднъж Виктор Калев, отново имитирайки Володя Стоянов, разказа как на негов концерт дошли група сатанисти. След първите песни за първи път се прекръстили.

"Войводата" сподели пред гост водещата мама Здравка, че хапвал различни неща - с каквото го замеряли по концерти. Слави и тогава се кикотеше доволно, както и екипът му. Усмихна се даже и майката на Трифонов. Юристи коментираха пред "Всеки ден", че шансовете на Володя Стоянов да осъди "Шоуто на Слави", не са особено големи. "Повече от видно е, че става въпрос за сатири, които са допустими в развлекателни програми.

Освен това Виктор Калев не назовава директно името на Володя Стоянов", заяви пред наш репортер водещ адвокат.


автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Няма коментари към тази новина !