Володя Стоянов забранява имитациите на Виктор Калев

16.10.2012 15:15 | Видян 4316 пъти

Володя Стоянов забранява имитациите на Виктор Калев

Вече е закон - никой освен Володя Стоянов не може да се нарече с определението Войводата. Запазената марка на певеца е защитена с авторско право за следващите 10 години, научи „Всеки ден". Миналото лято Володя отишъл в патентното ведомство и платил такса, за да резервира прякора за себе си. Така прозвището му е неприкосновено.

Документите ще получи тези дни. „Решението на Патентното ведомство е в сила със задна дата от миналата година, когато отидох да подам заявлението. Иначе официалния документ ще взема през ноември, което обаче е формалност", обяснява с гордост Войводата. Едни от първите потърпевши ще бъдат сценаристите на „Шоуто на Слави", които в най-скоро време ще получат нотариална покана да престанат на използват наименованието на Володя в скечовете си в актьорската вечер в понеделник.

Певецът от години се дразни от имитациите на Виктор Калев, които определя като „злобни и недостоверни". „В началото беше смешно, но вече преминаха границата. "Опитват се да ме изкарат психически неуравновесен човек, което е далеч от моя образ. Харесвам хумора, когато е дружески и със симпатия, но подобни злостни удари под кръста са подсъдни. Жалко, защото навремето със Слави бяхме приятели и дори съм гостувал в шоуто му", казва Войводата.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Няма коментари към тази новина !