Ласкин си тръгна от Къщата заради алкохола

16.10.2012 14:00 | Видян 3776 пъти

Ласкин си тръгна от Къщата заради алкохола

Заради алкохолните си изцепки  Иван Ласкин напусна завинаги къщата на „ВИП Брадър". Актьорът бе в риалити шоуто със статут на гост-звезда и излизането му от него бе по усмотрение на продуцентите. Театралът бунтар не участваше в номинациите и мисиите в предаването, а целта му бе единствено да пали скандал след скандал измежду избухливите съквартиранти.

За триседмичния си престой в сеирджийското шоу Ласкин се облажи с 40 000 лева свежа пара, които до дни ще му бъдат преведени в банковата сметка.

Идиотизмите на Иван обаче видимо са дошли в повече на редакторите, които решиха да сложат точка на денонощните му запои. Заради факта, че е гост-звезда и страда от язва на стомаха, за актьора бе вкарвана храна отвън, предназначена само за него.

В Къщата Ласкин омиташе по килограм прясно суши на ден, което не споделяше с никого от виповете. И макар да настояваше за японска храна, която щади язвата му, съпругът на Алекс Сърчаджиева по никакъв начин не ограничаваше приема на алкохол, който е пръв противник на заболяването му.

Пресметливи зрители изчисляват, че по време на престоя си в Големия брат Иван е пресушил близо 30 литра марков алкохол, който се предоставя напълно безплатно от продуцентите. Под влиянието на високоградусните напитки обаче Ласкин ежедневно си показваше рогата. Почти не остана човек в Къщата, който да няма конфликт с егоцентрика актьор.

Себичният театрал се скара с Ирен Кривошиева и Владо Данаилов, наричайки актрисата „нереализирала се жена". Подпийнал, Васко да Гама на няколко пъти направи на мат и маскара Къци Вапцаров, низвергвайки го като мъж за присмех.

Последният парещ скандал около Ласкин е този с Мариана Попова. „Не е читава работа, чак се чудя как има приятели в музикалните среди тая крива квадратна джука", изцепи се актьорът. Дочула за обидните квалификации по свой адрес поп изпълнителката остана вярна на интригантския си стил и зареди хули.

"Иван е великолепен народен артист, той пое цялата тежест на предаването, правейки шоу", започна саркастичното си изявление Мариана и продължи: „Ние трябва да сме щастливи, че той ни се е случил в живота! България е Иван Ласкин! Няма друго! След него - потоп! Това неговото не е характер, а лудост. Той трябва да постъпи в заведение, с него трябва да работят специалисти", категорична бе тя.

източник: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Oбсъдиха организацията на...

Зам.-министърът на младежта и спорта Петър Младенов и...

Издирват криптокралицата Ружа...

Ружа Игнатова се издирва в Атина – под това заглавие...

Няма коментари към тази новина !