Божинов тества сина си за бащинство

09.10.2012 16:15 | Видян 3454 пъти | Гласували 2

Божинов тества сина си за бащинство

Футболният национал Валери Божинов поискал тест за бащинство на сина си от бившата си приятелка фолкпевицата Алисия .

Още с раждането на Валери-младши спортистът се усъмнил дали наистина е баща на детето. Според запознати малко преди да започне да се среща с Божинов , Алисия имала връзка с Християн Гущеров, който сега е гадже на певицата Мария.

Божинов веднага споделил опасенията си със свои близки, които го посъветвали да изчака бебето да навърши поне шест месеца, за да направи теста. Веднага щом наследникът на Валери навършил половин година, футболистът го отвел в медицинска лаборатория в Англия, за да направи ДНК изследването. Божинов останал приятно изненадан, след като резултатите показали, че именно той е баща на детето.

След раздялата си с Божинов Алисия започна да го изнудва за пари, за да може да вижда детето си. Наскоро футболистът се оплака, че фолкдивата му поискала 10 000 евро, за да му разреши да прекарва време с Валери-младши. Божинов е категоричен, че има и свидетели за това, че бившата му половинка го изнудва за пари, използвайки детето. Националът сподели още, че никога не е казвал лоша дума за Алисия и винаги е помагал на семейството й, но тя вече прекалила с изявите по медиите и с настройването на хората срещу него и Николета.

Божинов няма проблем с това да дава по 10 000 евро, но не иска да си купува детето, защото смята, че му е законно право да го вижда. Футболистът дори се изцепи, че  жена му Николета и малката Никол са готови да се нанесат в просторния апартамент, който в момента обитават Алисия и новото й гадже Ники Михайлов.

източник:Телеграф

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !