Стоичков подари на жена си „Бентли" за 300 бона

08.10.2012 09:15 | Видян 3342 пъти

Стоичков подари на жена си „Бентли

Докато Христо Стоичков е разпитван в ГДБОП за черното тото, жена му Мариана се движи из София като мултимилионерка, забелязаха папараци на „Всеки ден". Футболната съпруга не остава незабелязана, където и да се появи, защото шофира кола уникат и събира погледите на минувачи и шофьори.

Мариана Стоичкова яха тузарско „Бентли" в маслинено зелен цвят с поръчков кожен салон. Впечатление прави и номерът на колата, който е нетипичен за родните географски ширини. На регистрационните табели на возилото е изписано „HS 88888" - инициалите на Христо Стоичков и прословутият номер на футболната му фланелка. Така не остава съмнение чие е возилото, а Мариана е горда, че Камата кавалерски й е отстъпил звяра и тя вече е едноличен ползвател на бентлито.

Доскоро колата бе карана от Стоичков. Футболната легенда се подвизаваше с нея не само в София, но и из страната, но явно е решил да остави бижуто на съпругата си. Оттогава Мариана не признава друга кола и шофира лимузината дори когато ходи на пазар за плодове или до кварталния магазин за нещо дребно.
Госпожа Стоичкова е особено горда с придобивката, защото цели 3 години чакала да седне зад волана й. Преди горе-долу толкова време бентлито пристигнало в семейния гараж.

Автомобилът е подарък на Модерния ляв от президента на футболния клуб „Мамелъди Съндаунс" и най-богат човек в ЮАР - Патрис Моцепе. Баровецът дарява возилото с поръчан лично от него номер на нашенеца за успехите му, когато е начело на клуба. Затова и регистрацията на колата не е българска, а в щата Делауеър в САЩ, който е офшорна зона.

Лъскавото „Бентли", чиято цена варира около 300 хил. лева, съвсем не е единствената тузарска кола в автопарка на Камата. Стоичков притежава джипове „Хамър" и „Рейндж Ровър", както и поръчков „Мерцедес", „Порше" и „Ягуар". Лъскавите коли обаче кара не само той, а и дъщеря му Михаела. Красавицата най-често може да бъде видяна с ягуара на татко си, въпреки че рядко натиска педала на газта му. Подобно на майка си Мариана, щерката е внимателна зад волана и няма никакви произшествия.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Край на мъката, Венера ни спасява от...

Венера в Овен – дали не ни даде доста стрес в...

Италия и Испания растат икономически,...

Силното представяне на Италия, Испания, Португалия и...

Няма коментари към тази новина !