Стоичков: Не съм с белезници още! Чакайте!

04.10.2012 17:45 | Видян 2011 пъти | Гласували 1

Стоичков: Не съм с белезници още! Чакайте!

Около 50 фенове на ЦСКА дойдоха да подкрепят Христо Стоичков, който бе извикан на разпит в ГДБОП във връзка с твърденията му за черното тото в българския футбол, съобщи БНР.
Легендарният футболист влезе около 15.15 ч. в сградата на дирекцията, като се обърна към присъстващите журналисти с думите: "Не съм с белезници още! Чакайте!".

Феновете пък издигнаха транспаранти в негова подкрепа и същевременно против президента на БФС Борислав Михайлов. Ултрасите, които бяха водени от бившия шеф на фенклуба на ЦСКА Димитър Ангелов - Дучето, запалиха цели 20 факли, съобщи БГНЕС.

В средата на септември Стоичков, който в момента е треньор на ФК "Литекс", призова публично министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов да се заеме с черното тото, което се разиграва във футболното ни първенство. Според бившия национал отборите, замесени в уреждането на мачове, са няколко.

"Не е само един отбор, има и други. Ако Цветанов го е страх да бръкне в черното тото и да се нацапа, ще му дадем ръкавели. Да не нацапа бялата риза. Мен лично не ме е страх да говоря, от нищо не се страхувам", заяви тогава Камата.

Самият Цветанов коментира пред журналисти днес по повод разпита на Стоичков, че ако има данни, които биха допринесли за едно разследване, те ще бъдат приети от служителите.

"Винаги, когато има подобни публикации и коментари, ние сме задължени да осъществим контакт с въпросното лице, защото, представете си, че утре бъдем обвинени защо не е поканен, ако се окаже, че това, което той говори, действително е така", обясни Цветан Цветанов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !