Кривошиева: Ласкин е алкохолик, слагач и лизач

05.10.2012 09:00 | Видян 2623 пъти

Кривошиева: Ласкин е алкохолик, слагач и лизач

След като Владо Данаилов отиде да се жалва на майка си Ирен от нападките на киселия Иван Ласкин , в Къщата на “ВИП Брадър” се разрази поредния махленски скандал. Владо се засегна, че го заяждали за майка му, а тя пък започна да се пречка на Ласкин, който избесня.
“Той що не е дошъл с майка си? За една седмица стои тук и се пропива. Какво има общо баща ми?”, оплака се Джизъса и изръси няколко английски фрази, за до прозвучи по-убедително. На 26 години аз съм в моя пик. Физически да говориш как ще ме биеш е смешно”, каза той по адрес на Ласкин. Според Владо, нервните изблици на актьора само щели да карат другите да искат да му се слага повече. “Всички ще се мазнят на Иван Рилски. Това не е Иван Рилски, това е Иван Лайнянски!”

“Оставете ме! Какво ми се вреш!”, пропищя Ласкин , когато Ирен и Владо почнаха да му се пречкат на вратата. Той заяде Ирен Кривошиева, че била неуспяла актриса, щом стигнала до там да влиза в Къщата.

Актрисата се обиди и почна да се жалва на другите съквартиранти. Владо пък скочи, защото бил чул, че обиждат и псуват майка му.

“Не се сещам коя си. Да изчистим паметта си. Ще си изчистим recycle bin-а и готово. Малко повече ми идвате вашия екип” отвърна Ласкин на Ирен. Той помоли майката и сина повече да не си общуват с него. Владо му посочи вратата и му каза да си ходи, като не иска да говори.

След кавгата Ирен почна да възклицава: “Боже какъв нещастен човек!”. Владо пък се изцепи: “Единственият актьор дето познавам е Стефан Данаилов!”. Ирен продължи да разсъждава: “Алкохолът е в повече, много е в къщата. Това е нарушение на международни разпоредби. Не може да има 15 души и 1 алкохолик. Ми той може да нападне някого.” Освен това, Иван Ласкин бил слагач и лизач.

Ласкин пък започна да съжалява Стефан Данаилов: “На този човек така му съчувствам. Аз много обичам Стефан”. Според него актьорската гилдия много щяла да го хока за нападките на Владо и Ирен го провокира нарочно, за да се възползва от това. “Що трябва да сме заложници? Тоя човек е за психиатрия”, каза Ласкин за Владо.

източник:Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ето го зетя на Стоичков

Новият зет на футболната легенда Христо Стоичков е...

Родни звезди се страхуват от коклюша...

Не крийте, че не ваксинирате децата си!, призовава...

Няма коментари към тази новина !