Иван Ласкин: Какво като си спала с някаква глава?

04.10.2012 14:30 | Видян 5313 пъти

Иван Ласкин: Какво като си спала с някаква глава?

Хапливият език на Иван Ласкин отново излезе на показ. Актьорът, който е вкаран в ролята на провокатор в Къщата, вече намери любимата си жертва. Певицата Мариана Попова се оказа съквартирантът, когото Ласкин смята да тормози до края на престоя си във "ВИП Брадър".

Нападките между двамата започнаха едва в последните дни, но вече излизат от контрол. В началото Иван се стараеше да се шегува в Къщата с мъжете съквартиранти и напълно игнорираше жените.

Преди да разбере, че именно Мариана най-много се връзва на глупостите му, той изгуби времето си да дразни останалата част от звездите. Веднъж обаче усетил, че певицата е доста докачлива, Ласкин я нарочи за обект на всичките си подигравки.

Актьорът първо я захапа, че не знае с какво е известна. Горделивата Мариана обаче не побърза да му обяви, че е не само певица, но даже и добра.

Видимо развеселен, че е ударил в десетката, Иван продължи да налива масло в огъня, пише Всеки ден.

"Някои казват, че си проста певица, но аз бих махнал певица. Какво като, си спала с някаква глава", заниза една след друга провокациите си актьорът, намеквайки за връзките на Попова с бившия държавен глава Георги Първанов.

Заяждането продължи и в часовете преди лягане, когато Ласкин съвсем извади Мариана от кожата й.

Тя се опита да инквизира колежката си Люси Дяковска с десетки нетактични въпроси за фалшивата принцеса Софи.

Докато се съмняваше в правотата на историята и като стара сврака задаваше въпрос след въпрос за истинската самоличност на Камелия, Попова отново подразни колегата си.

В началото Иван се опита дипломатично да спре женския разговор, който го отегчаваше и му пречеше да спи, преди да изпусне нервите си и да започне да си мрънка под носа.

След това обаче направо избухна, наричайки любопитните си съквартиранти тъпанари. След като и това не помогна, той директно атакува нетактичната Мариана.

"Защо не вземеш да разпериш големите си уши и да отлетиш оттук?", накрая приключи спора актьорът и остави Мариана да се пука от яд, че не е успяла да отговори подобаващо на остроумията му.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Изтезаваше ме в леглото. Имаше...

Райна е изтезавала в леглото бившето си гадже – ММА...

Улична война в Турция заради сирийски...

От няколко дни улиците на турския град Кайсери приличат...

Няма коментари към тази новина !