Аксиния: Баба плака, че ме видя с цигара

03.10.2012 11:45 | Видян 4615 пъти

Аксиния: Баба плака, че ме видя с цигара

Усмихната и доволна изглежда Аксиния, след като в понеделник стана втората изгонена звезда от Къщата на "ВИП Брадър".

Не така доволни обаче били близките ѝ, които се надявали да стигне до големия финал. Певицата споделя пред "Всеки ден" за конфликтите в риалитито и защо съзнателно е страняла от тях.

-Аксиния, как си след излизането от Къщата?

-Добре съм, снощи (б.р. -в понеделник вечерта) до късно бях с най-близките си хора. Щастлива съм, но ми е странно да имам телефон, да знам колко е часът.

Чудно ми е, че е толкова спокойно. Близките ми са доволни от представянето ми. Всички ме подкрепят и са горди с мен.

Само баба разочаровах, защото тя не знаеше, че пуша. Много й е станало тъжно като ме е видяла с цигара в ръка. По принцип не пуша, но вътре е доста напрегнато.

-Не влезе в нито един конфликт. Как успя да запазиш дистанция?

-Това, което се представя за конфликт, вътре не изглежда по този начин. В Къщата не забелязах такава ескалация на напрежението между когото и да било. А като излязох, разбрах, че имало страшни скандали вътре.

-Какво мислиш за Владо, който бе обявен за всеобщ враг в Къщата?

-Не смятам, че е лош. На моменти казва много правилни неща, и то в очите на хората, които трябва да го чуят.

От време на време изпада в своите лудости, но уважавам много негови страни и затова не мога да го съдя. Да направиш на такъв въпрос, че някой е казал: „пръц", е повърхностно.
Затова се разграничавах. За мен целта на играта е да промениш хората към нещо позитивно. Ясно е, циркът трябва да е открит. Но интелигентните хора вътре трябва да са и някакъв пример.

-Защо беше номинирана според теб?

-Бях положително изненадана от всичко, което чух. Номинираха ме, защото бях много позитивна и тренирах. Какво да направя? Да се бях друсала, да пия и да клюкарствам ли? Направиха ми реклама, дори чрез номинациите. И вътре не съм чула лоша дума за себе си. Иначе е нормално някой да не ме харесва.

-Златка те номинира, защото изразяваш емоциите си, правиш физиономии. Приемаш ли го като причина?

-Не виждам какво лошо има в това, но вероятно не й е допаднало. Нормално е, но конфликт с нея не съм имала. Човек вътре си променя мнението.

-Съжаляваш ли за нещо? Например за това, че много тренираше и странеше от другите.

-Не, защо?! Нека за това да бъде номинирана, че много тренирам. Това все пак е свързано с професията ми.

Аз съм инструктор и не мога да вътре да стоя като дроб. От това няма да загуби моето дупе и визия, а хората - като изляза няма да мога да ги тренирам. Длъжна съм да поддържам форма.

-Отказа ли се от музикалната си кариера?

-Засега е на заден план, но нищо не се знае. Сега се занимавам с това - водя тренировка, която се казва "шугър фрии", в един клуб на стадион "Васил Левски". Представлява един вид кардио, и то доста сериозно.

-Спортът те сближи с Благой Иванов в Къщата.

-Нищо няма между нас. Този човек буквално не го познавам. Показали са двата пъти, в които бяхме заедно във фитнеса. Казали сме си пет приказки и това се изтълкува... Не го приемам кат мъж, имам човек до себе си.

-Как те пусна той във "ВИП Брадър"?

-Ами, как?! Първият му въпрос беше: "Кои мъже ще са вътре?". Приятелят ми тренира от шестгодишен, свири на няколко музикални инструменти, а в момента се занимава с някакви кабели, някакви такива истории.

 

източник: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !