Рени се омъжи, за да я пуснат в Израел

03.10.2012 11:15 | Видян 3426 пъти

Рени се омъжи, за да я пуснат в Израел

Рени сключи официален брак наскоро с приятеля си Борис Пилософ, а причината за това бързане била, че в противен случай певицата няма право да бъде канена по участия в заведения в тел Авив. Мъжът на Рени е от еврейски произход и затова тя решила да потърси късмета си там.

Близка приятелка на певицата Рени разкри защо тя сключи граждански брак за своя дългогодишен приятел Борис.

Оказва се, че Рени искала да получи законен достъп до клубовете и ресторантите в Тел Авив, където била забелязана да пее през лятото.

Преди близо два месеца Рени сключи тайно граждански брак с мъжа на живота си Борис, от който има две деца, и благодарение на еврейския му произход тя получи легални документи,
както да живее така и да работи в страната.

Преди десетина години Рени бе една от първите, която дръзна да се откъсне от империята “Пайнер” и сама да се продуцира. След много трудности и тесния музикален пазар у нас, тя реши да направи решителна крачка и напуска страната.

Група български туристи засекли изпълнителиката да пее в пиано бара на хотел "David Континентал" в Тел Авив. Видимо отслабнала, и с променена прическа Рени пеела песни съвсем различни от репертоара, с който е популярна у нас. Българите били изненадани, че вместо познатите чалга ритми, слушали световни поп песни, дори изпълнявала и руски хитове.

След тримесечното си турне в САЩ Рени издаде в България своя 13-ти албум "Нека няма край" от който вече има два нови хита. Според продуцентите на певицата тя подготвя нов клип на своя трети сингъл "И нея купил си с пари", който ще излезе до края на месец октомври с новото видео.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сузанита обикаля Монако по сутиен

Скандалната певица Сузанита заложи на оскъдно облекло,...

Българското име на Тибър - реката,...

Дълго време търсех паралели между името на река Тибър -...

Няма коментари към тази новина !