Стреляли в главата Владо Данаилов

19.09.2012 15:30 | Видян 3175 пъти

Стреляли в главата Владо Данаилов

Ужасяваща случка е имал Владо Данаилов като малък. Синът на Стефан Данаилов бил на косъм от смъртта също като съквартиранта си Благой Иванов - Багата. За инцидента, който преживял преди време в САЩ, синът на Ламбо споделил още при влизането си в Къщата с екипа на риалитито.

Пред хората на продуцента Нико Тупарев обаче Владо не пожелал да влезе в подробности. Казал само, че са го стреляли в главата и това е най-екстремното му преживяване. Запознати с преживелиците на Данаиловия син разясняват, че той попаднал в престрелка в САЩ.

Владо оцелял по чудо, когато няколко куршума прелетели край него. Как се е стигнало до опасната ситуация, не е ясно. Видно е обаче, че след преживения шок Владо вече не е същият. Тотално променя възгледите си. Отказва се да става икономист и приема мисията да "събужда" хората по света с Истината.

"Най-голямата ми мечта е да дойде Царството Божие, а най-запомнящият момент в живота ми е, когато видях Бог в сърцето си", споделя синът на Ламбо, преди да влезе в Къщата. За негово съжаление повечето му съквартиранти го смятат за малко "объркан" и с лека форма на лудост.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Преслава не пя на концерта на Тони...

Концертът в "Арена Армеец", с който Тони Стораро...

Трябват ми още милион и половина кеш:...

Кирил Петков иска от Пламен Бобоков още един милион и...

Няма коментари към тази новина !