Купуват самолет на Благо

18.09.2012 11:15 | Видян 2238 пъти

Купуват самолет на Благо

Най-набожният сред родните футболисти - Благой Георгиев , ще има шанс да се доближи до своя небесен Създател. Президентът на Чечня Рамзан ll Кадиров, който е и бос в клубния тим на халфа "Терек", е обещал на любимеца си да му купи малък бутиков самолет. Условието е тимът от Грозни да спечели шампионската титла в Русия.

Тези дни Кадиров сипе гръмовни обещания, вдъхновен от победата над "Зенит".
През уикенда Благо и компания сразиха шампиона с 2:0, и то като гости в мач от осмия кръг на руската Премиер лига. За тима от Санкт Петербург играха бразилският нападател Живанилдо Виейра де Соуза, известен като Хълк, и белгиецът Аксел Витсел, за които "Зенит" плати впечатляващите 100 милиона евро. С този успех "Терек" продължи великолепното си представяне от началото на сезона и се изстреля на първо място във временното класиране с 19 т. А всеки един от играчите, включително и Благо Джизъса , прибра премия от 50 хил. долара. При продължаване на добрите игри и достигане до титлата ексцентричният бос ще позлати Георгиев и останали футболисти. Президентът на Чечня е известен с това, че при добри резултати редовно подарява коли, хамъри и тойоти или пък скъпоценности.

Особено щедър Рамзан Кадирое е обещал да бъде с българската си звезда, който открай време е със статут "богопомазан" пред него. В личен разговор с Георгиев чеченският лидер подхвърлил, че ще изпълни мечтата му да го направи собственик на самолет. Преди пет години за кратко Джизъса се порадва на летателна машина. Докато бе футболист на "Дуисбуг", в ортаклък със свой приятел Блажко пръсна 100 хил. евро за самолет PIPER ARCHER 3 - шестместен, с кожен салон, телевизор и хладилник. Поддръжката обаче им се видя скъпичка и бързо се разделиха с въздухоплавателното средство.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Няма коментари към тази новина !