Джаро отказа развод на жена си

17.09.2012 14:45 | Видян 2314 пъти

Джаро отказа развод на жена си

Допълнителен пирон в семейния ковчег били изневерите на Билалов, за който жена му научила чак в Париж. Скромният и необщителен  актьор стана истинска звезда покрай "Под прикритие" и първо бе уличен във връзка с екранната си партньорка Весела Бабинова, а после и с тв водещата Александра Гюзелева - Шани. Актьорът обаче не за първи път криввал от правия път и имал похождения и във Франция.

За това на Санае вече й трудно да прощава изневерите му. Въпреки че й кръшка обаче, Билалов е категоричен, че не иска да се развежда и обича жена си. "Санае и дъщерите ни са най-хубавото нещо в живота ми. Никога не бих ги пренебрегнал заради работата или каквото и да е друго", кълне се актьорът. Това бил и мотивът му да откаже развода. Той е летял за Париж, след като получил документите и се опитал да поправи отношенията  със съпругата си. Джаро обещал вече да се прибира по-често, а  също така  за пореден път помолил половинката си и тя да помисли за преместване у нас. Нещо, което до момента тя отказваше.

Според близки до актьора той има голям шанс да спаси брака си, ако се кротне. Напоследък той гледал повече  да работи и почти не посещавал купони и светски партита.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !