Жената на Джаро поиска развод

31.08.2012 14:30 | Видян 2889 пъти

Жената на Джаро поиска развод

Бракът на Михаил Билалов се разпадна окончателно, научи "Всеки ден". Жената на Джаро от "Под прикритие" е поискала развод и актьорът е научил за това по най-неприятния начин. Той бил потърсен от адвокат, който му връчил документите за разтрогване на брака.

Актьорът бил шокиран от новината, тъй като само седмица преди това говорил с жена си по телефона и между двамата не се усещало напрежение. Той обаче за пореден път отказал да пътува за Париж, за да види семейството си, и така закръглил цели 3 месеца далеч от японската си съпруга и децата им.

Това преляло чашата на търпението на Санае и тя се принудила да потърси адвокат, за да сложи край на мъчителния й брак с българина. Тя е наела нашенски юрист, който да задвижи развода, тъй като двамата се венчали у нас преди години. Според близки до актьора той съвсем не искал да губи семейството си, но в същото време не бил склонен за зареже сладкия живот, който води в България и най-вече любовните авантюри, които не спира да върти с млади колежки.

Откакто е в родината си и стана звезда в "Под прикритие", Джаро опита от вкуса на славата, а покрай нея и от този на млади колежки и фенки. За капак той все по-рядко се сеща, че е семеен и забрави за жена си и децата, които живеят в Париж. Гневна и отчаяна от интимните му авантюри, японската му съпруга Санае вече не е склонна да търпи изневерите.

Скромният и необщителен актьор, който има и диплома за ландшафтен архитект, изненада всички с интимните си похождения. Хитовият сериал "Под прикритие" се оказа фатален за Билалов, който си живееше кротко и охолно в сърцето на Париж с жена си и двете си дъщери. Сърцето му обаче срази екранната му партньорка - красавицата Весела Бабинова. Тя така омаяла Джаро , че изгубил ума си по нея, той окончателно спрял да мисли за семейното ложе.

Тя не е първата фатална мацка, по която залита Билалов . Доскоро той имаше интимна връзка с тв водещата Александра Гюзелева - Шани. Тя обаче предпочете да запази брака си и заряза актьора, който мигом се хвърли в ръцете на колежката си от сериала. Сега той няма друг избор и ще трябва да приеме условията за развод на Санае. Японката иска пълни родителски права над децата им, както и цялото семейно имущество във Франция. Тя обаче няма да го съди за издръжка на наследниците им, а поема изцяло сама грижата за тях.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !