Камелия мъсти на Вихра с чипровско заклинание

31.08.2012 12:30 | Видян 2517 пъти | Гласували 1

Камелия мъсти на Вихра с чипровско заклинание

Злото няма милост към бившата съпруга на Иван Христов, Вихра Петрова. След като опосумът й сложи рога с Ирина Сарачинова и я изостави след почти десетгодишна връзка, изстрадалата брюнетка се насади на нова беда – остана без работа.

Продуцентите на токшоуто „Споделено с Вихра “ най-неочаквано й посочиха вратата на ТВ7 и я замениха с Кали, така, както чучнаха Вихра върху диванчето на предшественичката й Камелия.

Доскорошната г-жа Христова изпаднала в тежка депресия след уволнението си. Вихра била жестоко огорчена и обидена от това, че бе натирена през задния вход, през който напусна и първата водеща на предаването Камелия.

Бившата „отчаяна съпруга“ имала сериозни подозрения, че злобният й екссъпруг Иван стои в дъното на всичко и, че е успял да влезе в заговор с работодателите й, научи Уикенд.

След развода враждата между двамата стигна своята кулминационна точка, когато Христов обяви, че миловидната Вихра първа е прелюбодействала с режисьора от БНТ Милан Кузов.

И че не Ирина Сарачинова, а Петрова е развалячката на семейства, тъй като дългогодишният кадър на националната телевизия е женен повече от 25 години.

Заради публичните закани на Христов да я срине със земята, бившият съпруг бил първият заподозрян за изненадващото уволнение.

По думите на Вихра, продуцентът й Емил Кошлуков натопил Иван, че нееднократно се е опитвал да му промие мозъка да я изгонят, за да бъде зависима от него.

А ако това стане, свикналата да живее в охолство и разкош Петрова ще трябва да се ограничава в хилядата лева, които според Христов, той чинно й плащал под формата на издръжка за дъщеря им Ава.

Според информатори обаче Вихра търси врага не на точното място. Злите езици съскат, че уволнението е отмъщение на Камелия. Още след като тя била наритана от студиото на „Споделено с Камелия“, взела крути мерки, за да не прокопса наследничката й.

За целта „Златната рибка“ вербувала една от най-възрастните килимарки в родния си Чипровци. Местните вярвали, че заклинания, изричани по изгрев слънце пред стана, се вплитали измежду здравите нишки на чипровските килими и няма разваляне на магията, докато той не се скъса.

Едно от най-разпространените предания в северозападното градче гласяло, че можеш да погазиш враговете си, когато преди завършването на килима отрежеш нишка и я стъпкаш под краката си.

„Камелия е злопаметна и едва ли е забравила как Вихра влезе през парадния вход в шоуто й, а тя научи последна. Нищо чудно да й е отмъстила в магия„, коментират в чалга бранша.

В тв средите обаче се смеят на суеверията на водещата. Врели и кипели в бизнеса посочват, че ротацията на водещите е стандартна практика и Вихра е била наясно, когато я поканили за лице на шоуто, че това е временен ангажимент, пише още Уикенд.

 

снимка: фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !