Калин Врачански изкука

22.08.2012 10:30 | Видян 2126 пъти | Гласували 1

Калин Врачански изкука

Калин е пуснал брада като поп и не подстригва косата си. Пред близките си разправял, че е дал някакъв таен обет пред Господ и докато го спазва, няма да реже никакви косми по тялото си.

Врачански започнал все повече да се интересува от религии и усамотен на къмпинг край плажа това лято прочел и Библията, и Корана, пише "Всеки ден".

След това заявил, че е прогледнал и вече не се интересува от материалното, а ще се стреми към духовно израстване. Той се срамувал от досегашния си разгулен живот.

Близките на актьора са в потрес от новото му психическо състояние и директно му заявили, че изкуква и трябва да спре да се прави на поп.

Доскоро звездата от "Стъклен дом" прекаляваше с доста земни грехове. Освен че запиваше по цели нощи с приятели и колеги, той сменяше жените всяка вечер и мина куп мацки, запленени от екранната му слава.

Явно обаче разгулният живот е омръзнал на Врачански и уморен от нощните купони, е решил да обърне палачинката, пише още "Всеки ден".

Той обаче ползва желанието си за почивка като хитър пиар ход и за да събуди интереса на публиката към личността си е съчинил имидж на отшелник.

източник: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Няма коментари към тази новина !