Деян Донков учи Радина да шофира

20.08.2012 12:15 | Видян 2497 пъти

Деян Донков учи Радина да шофира

Деян Донков си е намерил ново амплоа през последните седмици. Освен като актьор и водещ звездата на Народния театър се изявява и като автоинструктор. Прилежната му ученичка е не коя да е, а любимата му Радина Кърджилова, от която си е наумил да направи перфектна шофьорка.

Тъй като красавицата все още няма книжка за управление на МПС, сяда зад волана на миникупъра на Деян само на полигон или безопасни улици, на които няма движение. Всъщност това са първите й уроци по кормуване, но актьорът казва, че от Радина ще излезе шофьор, тъй като бързо е свикнала да сменя предавките на скоростната кутия. Атомобилът на Донков не е от най-луксозните. Купен е втора ръка от Германия преди четири години.

Моделът е тъмен металик, от лимитирана серия "Парклейн"- кръстен на една от главните улици в Лондон. "Това не е женска кола. В България има схващане, че е така, защото на мутресите им купуват миникупъри. В Лондон това е най-уважаваният автомобил. Даже мини е печелило рали "Монте Карло" три пъти, но по-старият модел като на Мистър Бийн. Моята е 170 коня. Малка и опасна кола, вътре е широка като кубче", хвали возилото Деян Донков.

 

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Везенков ще съжалява, НБА е друга...

Министърът на младежта и спорта в служебното...

Селена Гомес показа пищна гръд, а...

Селена Гомес сподели някои от най-расовите си снимки до...

Няма коментари към тази новина !