Лейди Гага е бременна?

20.08.2012 11:30 | Видян 1641 пъти

Лейди Гага е бременна?

"Отидох зад сцената, за да повърна и не исках да виждате това. Случва се понякога", каза Гага на феновете си, след като се върна на сцената в петък късно вечерта. А в интернет веднага се появиха слухове, че звездата може да е бременна. Въпреки неприятната случка певицата изнесе невиждано шоу пред сградата на парламента в столицата Букурещ на площада на конституцията.

Преди концерта Лейди Гага се разходи в най-големия парк на Букурещ и сподели, че е много красив. Тя обеща да се върне в Румъния отново догодина. Гага си купи самa пуканки, което засили слуховете, че е бременна. Само преди две седмици тя пусна снимка с гаджето си актьора Тейлър Кини. На фотоса изпълнителката е гола и палува с любовника си в басейн.

Другият фал с гостуването на турнето The Born This Way Ball в северната ни съседка пък прати фен на земята. Гага излизала от хотела, когато румънец се затичал към нея с молив и лист в ръка, за да вземе автограф. Това обаче било разчетено като заплаха от бодигарда на певицата, който мигновено повалил мъжа на земята. Цялата случка е заснета на видео. Мъжът бил пуснат веднага след като изпълнителката напусна хотела и той побързал да се присъедини към публиката.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !