Лейди Гага затворничка в "Арена Армеец"

13.08.2012 14:45 | Видян 2353 пъти

Лейди Гага затворничка в

Лейди Гага няма да разгледа дори за половин час София. Въпреки че пристигна четири дни преди концерта си и още един след събитието, в програмата й не е предвидено време за разходки. Певицата не искала да разглежда никакви родни забележителности и се е концентрирала изцяло върху собствените си задачи около турнето.

Певицата кацна с два часа закъснение в събота на летището в София с частния си самолет, придружена от любимото си кученце Фози и двойничка. Машината й кацна по-късно заради насрещния вятър и накара феновете й, окупирали ВИП-а, да се чудят дали въобще ще пристигне у нас. Организаторите на концерта предупредиха всички посрещачи, че тя не би желала да я снимат в анфас.

Профилът й обаче също не се виждаше въобще, заради огромната кърпа в тон с роклята, с която тя се беше забрадила. Тя се спря за кратко при феновете и удостои с автографи 20 души, след което тръгна към един от трите автомобила БМВ, които я очакваха. Качи се заедно с кучето си.

Вътре папараци видяха две бели възглавници и няколко бутилки българска минерална вода. След 5 метра автомобилът спря рязко, Лейди Гага изскочи отвътре и съпроводена от няколко души охрана, отиде до задната кола от кортежа. В нея беше гримьорката Тара Савело с абсолютно същата прическа като певицата. Тълпата изпадна в недоумение, а в суматохата някои дори решиха, че това е номер с двойник за по-голяма безопасност. Двете си казаха нещо и Гага се върна обратно в първия автомобил.

Тя усилено репетира за концерта си утре в зала "Арена Армеец". Въпреки 12-часовия полет звездата загърби скъпия столичен хотел, в който е настанена и още от летището се отправи към новата спортна гордост на София. Там вече я чакаше пристигналият ден по-рано неин балет и певицата веднага се метна на сцената, решена като средновековен замък. Очаква се звездата да покаже впечатляващи хореографии на концерта си у нас, с който започва и цялото й европейското турне. За да си гарантира пълни зали на Стария континент, чудовището е твърдо решено да даде всичко от себе си в София и
тренира неуморно, без да напуска Четвърти километър, все едно е затворничка. Тя твърдо вярва, че както започне едно нещо, така ще продължи до края.
Затова иска шоу от висока класа и ще направи всичко по силите си да го има, разкриха от екипа й.
Макар че програмата й се пази в тайна, организаторите са били предупредени, че Гага има нужда от аклиматизация в Европа и това е единствената причина да пристигне по-рано от очакваното у нас и пет пари не дава за забележителностите. „Не знам нищо за България", призна тя на летището минути след пристигането си.

За да се чувства като у дома си, певицата носи всички мебели за гримьорната от вкъщи.

Отбран екип се зае с преобразуването на пространството зад сцената още в петък. Специалистите
обзавеждат ложето на певицата с личните й мебели, лампи и любими вещи. Дори мокетът за гримьорната се мъкне от Америка. Освен това термометрите в стаите зад сцената ще трябва да сочат точно 21 градуса. Личното пространство на Лейди Гага пък ще бъде декорирано с високи бели цветя, предварително избрани и одобрени от нея.

Сред гостите на концерта ще бъдат и над 100 деца в неравностойно положение напълно безплатно. Младежи, които са израснали в социални домове, ще бъдат докарани в столицата от три фондации: За нашите деца, Работилница за граждански инициативи и S.O.S Kinderdorf. Те получиха шанса да зарадват своите възпитаници с невероятния спектакъл, който ще ни поднесе поп дивата. На концерта ще бъдат и тризначките Вяра, Надежда и Любов.

Те ще изглеждат досущ като Гага, за което вече се е погрижил екип от гримьори на Нико Тупарев.
Организаторите от "София мюзик ентърпрайзис" обявиха, че ще пуснат най-добрите имитатори на звездата пред сцената на концерта във вторник. Ако попаднат там, тризначките ще се опитат да я поканят да влезе в къщата на "Биг Брадър". "Все пак живяхме в Англия и няма да имаме проблем да си говорим с Гага", каза както винаги уверената в себе си Любов.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Няма коментари към тази новина !