Годеницата на Яневски спи с Борис Дали

20.08.2012 10:45 | Видян 3943 пъти

Годеницата на Яневски спи с Борис Дали

В августовото безвремие, когато дори звездите почиват, шоубизнесът се поразмърда, за да обсъди най-новата пикантна клюка в светските среди. Малко преди сватбата актьорът Станислав Яневски, който прочу като Виктор Крум от холивудската хит поредица "Хари Потър" вече носи огромни еленски рога, научи "Всеки ден".

Годеницата му, 20-годишната танцьорка Вероника, му изневери публично и без свян с фолк певеца Борис Дали. Малко след като надяна годежния пръстен, оборотната девойка не могла да не си свали гащите пред чалга идола. Двамата се засекли в заведение, в което певецът имал участие, а бъдещата госпожа Яневска танцувала.

След като работата й приключила, тя седнала да удари едно питие, но в този момент към нея се присъединил и Борис Дали. Те се познават отдавна, явно най-накрая са решили да оползотворят дружбата си, нали и на двамата са им слаби ангелите, коментират ги познати от заведенията. Вероника и певецът, който уж има сериозна приятелка от години, така се подредили с безброй питиета, че малко преди да напуснат дискотеката, опиянени от предстоящата страст, решили да увековечат срещата си и се снимали в целувка.

Кадърът пък веднага бил разнесен от "добри приятели" сред познатите им, така че свалката им да не остане в тайна дълго време. Яневски вече разбра какви ги е свършила бъдещата му съпруга, сега предстои да се разбере дали ревнивата жена на Борис също е наясно", разказа приятелка на развратната Вероника. Виктор Крум вече е яхнал метлата точно както във филма, който го направи известен, и не вдига телефона на Вероника. Той бил съсипан от изневярата, тъй като от година и половина двамата били неразделни и актьорът имал надеждата, че именно танцьорката е жената на живота му.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

С.Йончева откри новия сезон на...

"Миналата неделя бях във Виена за откриването на сезона...

Галкин щракна 75-годишната Пугачова

Галкин снима 75-годишната Пугачова на терасата с кърпа...

Няма коментари към тази новина !