Мадона става на 54 днес

16.08.2012 12:15 | Видян 3568 пъти

Мадона става на 54 днес

Мадона става днес на 54 години, но нито една медия не честити рождения ден на Материалното момиче. А музикалната кралица също се скри от приятелите си не организира разточително парти, както обичаше да прави преди.

Причината вероятно е, че скоро свещите, които певицата духа на тортата ще бъдат повече от нейните хитове, пише в блога си разочарован екс почитател. Единствено италианският Вог си спомни рождения ден на Кралицата на попмузиката и публикува първата сесия, направена за модното списание през 1991 г.

Последното гигантско парти, което звездата вдигна бе за 52-ия си рожден ден. Тогава тя си подари ботокс и лифтинг операции за 120 хиляди долара. Пристигна така опъната на купона, че успя да шокира фотографите, без да го бе пожелавала. На вечерята всички трябваше да са облечени като кралски особи от миналото.

Мадона, чието име е Луиз Вероника Чиконе е родена на 16 август 1958 година в Бей Сити, Мичигън в семейството на италиано-американеца Силвио Тони П. Чиконе и Мадона Луиз Фортин. Певицата се идентифицира като италиано-американка. Израства в католическо семейство. Има седем братя и сестри.


Майка й умира на 31-годишна възраст от рак на гърдата, когато Мадона тогава е на 5 години. Певицата често споменава каква роля е изиграла смъртта на майка й върху кариерата й и върху нея самата. След смъртта на съпругата си, Силвио наема камериерка, за която по-късно се жени. Двамата имат две деца.

 

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Александра има човек до себе си:...

"С Александра сме официално разведени. В Инстаграм си...

Учените откриха „трето състояние“...

В научнофантастични филми като „Франкенщайн“ и...

Няма коментари към тази новина !