Дъмпела пак заподозрян, че е наръгал Багата

14.08.2012 11:30 | Видян 2360 пъти

Дъмпела пак заподозрян, че е наръгал Багата

Даниел Стефанов - Дъмпела, който прекара няколко месеца в ареста, продължава да е на прицела на прокуратурата, научи „Всеки ден". Той бе обвинен, че е човекът, който наръга почти смъртоносно Благой Иванов — Багата.

Младежът бе задържан скоро след мелето, защото свидетели го уличаваха като извършител на престъплението в бар "Домби". Няколко месеца по-кьсно обаче не друг, а Багата след събуждането си от комата даде показания, с които оневини Дъмпела за нападението.

Самбистът посочи като свой нападател друг човек, но тази информация така и не беше потвърдена официално. Затова и Дъмпела скорострелно бе пуснат от ареста.

Наложи се прокуратурата да поиска повторен разпит на останалите свидетели и показанията им съвсем заплетоха делото. Очевидците потвърждават първоначалната си версия и всички до един са категорични - Дъмпела е наръгал Багата.

За това на този етап обаче обвиненията срещу него не са отпаднали, научи "Всеки ден" от достоверен източник. Стефанов все още е единственият обвиняем по досъдебното производство, което се води за опит за убийство. „Свидетелите бяха преразпитани, но потвърдиха думите си. Така на практика казусът се заплита, тъй като очевидците на мелето имат разнопосочни версии", сподели източникът ни.

Според него една от причините Дъмпела все още да е обвиняем е фактът, че август месец е отпускарски и работата в прокуратурата е позамряла. Наблюдаващият прокурор по делото също е в отпуска, уточниха от държавното обвинение. „Казусът ще е интересен до края - докато и ако делото влезе в съда, тъй като ще бъде трудно доказуемо", каза още близък до разследването.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Няма коментари към тази новина !