Багата влиза в Биг брадър за 60 бона?

01.08.2012 12:30 | Видян 2552 пъти

Багата влиза в Биг брадър за 60 бона?

Едва оживелият след мелето и последващото прострелване в столичния бар "Домби" ММА боец Благой Иванов-Багата щял да бъде един от най-атрактивните участници в поредния сезон на "Биг брадър", научи изпреварващо "ШОУ".

Багата вече е получил официална оферта от продуцентите да се включи във воайорското шоу срещу хонорар от 60 бона. Според негови близки това било чистата истина, но биткаджията още се колебаел и не можел да каже нито "да", нито "не".

Всеки момент обаче трябвало да си сложи парафа под заробващия договор, тъй като тв бизнесмените гонели срокове и втори път нямало да го калесват с "бъклица и дрян". Особено при този наплив от родни звезди и звездички, драпащи със зъби и нокти да ги гледат по телевизора. И то срещу пари... много пари!

Слухът, че и лорд Евгени Минчев също щял да се "засели" в къщата на "големия брат", тръгна тези дни в светските среди. И тъй като проверката е най-висшата форма на доверие, репортер на народното издание реши да разбере от самия паркетен лъв каква е истината - ще влиза ли, няма ли да влиза?

"Не, никой не ми е предлагал. Няма такова нещо. Уверявам ви. Най-малкото щях да го зная. Участието ми в "Биг брадър" е силно преувеличено", отрече по телефона церемониалмай-сторът на елита.

"Актуалната антена" излъчи още, че заедно с прескочилия трапа ММА боец за каузата "Биг брадър" била привлечена и хай двойката на България - Валери Божинов и Николета. Топфутболистът не го потвърди, но обяснението за това вероятно се крие в едно от условията на договора - поканените до последно да не издават за участието си в шоуто.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Обрат в бокса: Лишават Усик от...

Олександър Усик се превърна в абсолютен световен шампион...

Олександър Усик е абсолютен световен...

Украинецът Олександър Усик е абсолютният световен...

Няма коментари към тази новина !