Фенове нахлуха в стаята на Лейди Гага

14.08.2012 11:00 | Видян 1982 пъти

Фенове нахлуха в стаята на Лейди Гага

За някои мечтата стана реалност. В неделя привечер певицата напусна тузарския хотел, отправяйки се към "Арена Армеец" за генерална репетиция на шоуто си. На партера Гага бе обсадена от тълпа почитатели, някои от които се сдобиха с автограф, други пък се снимаха за спомен.

Изпълнителката на „Алехандро" бие пълен откат за всеобщо възприетите стереотипи за холивудските звезди. Блондинката е изцяло приятелски настроена към феновете, дори прави забележки на охраната си да се държи по-вежливо с тълпата „малки чудовища".

Стефани Джерманота, както е истинското име на поп дивата, се прегръща със запалянковците, разговаря с тях и въпреки звездния си статут, по никакъв начин не се надува.

Заради свободния пропускателен режим на хотела, в който е отседнала 26-годишната изпълнителка, двама нейни почитатели успяха да я зърнат в стаята й, научи „Всеки ден". Певицата обитава президентския апартамент на хотел „Кемпински Зографски", ситуиран на 18-ия етаж.

Никой нe ни спря на рецепцията в хотела и се качихме веднага в асансьора. Когато се озовахме в коридора, срещнахме фризьорката й Тара (сочена за неин двойник, б.а.) и тя ни каза къде спи певицата. Изтичахме до стаята и веднага почукахме. Не вярвахме, че някой ще ни отвори, когато охраната й се показа. Очевидно очакваха рум сервиз или някой друг, но не и нас. В далечината
Гага лежеше с кученцето си в ръце и нещо щракаше на лаптопа си.

Бодигардовете й ни хванаха и веднага ни замъкнаха към асансьора. Заради нас в хотела стана скандал с портиерите и пиколото, тъй като не си вършат работата, а блеят. От екипа на Гага единствено ни забраниха да говорим пред телевизията", разказва 18-годишната Илияна, успяла  да се промъкне в покоите на звездата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Няма коментари към тази новина !