Бербатов чукнал плеймейтка

03.08.2012 17:45 | Видян 4758 пъти | Гласували 1

Бербатов чукнал плеймейтка

Плеймейтка фигурира в колекцията на футболната звезда Димитър Бербатов. До това откритие стигна румънско интернет издание, което обаче не разкри своите източници.

Според комшиите поредната тайнствена любовница на нападателя на „Юнайтед" е манекенката Полина Христова.

Изданието sport bzi.ro вчера публикува галерия вчера със сексапилна българка и написа, че тя е бивша интимна другарка на стрелеца. Полина е участвала в не една и две еротични сесии и конкурси.

24-годишната брюнетката е от Враца, според профила й в сайт за модели. Надарената красавица с 89 см гръдна обиколка е била сред претендентките на конкурса "Мис Плеймейт" през 2008 г., който бе спечелен от бившата любовница на бургаския милионер Динко Динев.

Близки до футболната звезда предполагат, че е възможно свръзката между него и Полина да е бил Мартин Петров. Крилото на "Болтън", който също като Христова е родом от Враца, и Бербо вършееха заедно из леглата на столичните бръмчалки още навремето, когато ритаха заедно в ЦСКА.

Нарочената за любовница на Бербо врачанка очевидно не живее по правилата, тъй като преди година й се наложи да вика пожарната в дома си.

Семейното жилище на първата врачанка, снимала се в "Плейбой", лумна в пламъци, след като неизвестен мъж го заля със запалителна течност и след това му драснал клечката. По време на палежа родителите й бяха в апартамента, но не пострадаха от огнените пламъци, научи "Всеки ден".

снимка: фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Поп фолк сензацията Лидия ще пее на...

Тя ще изпълни най-големите си хитове на площад...

Вики ударила Бекъм след 1-вата...

Виктория Бекъм имаше предизвикателно послание към децата...

Няма коментари към тази новина !