Бербо тайно в София

31.07.2012 09:15 | Видян 1821 пъти

Бербо тайно в София

Димитър Бербатов е бил през целия ден вчера в София, научи БЛИЦ от достоверни източници. Нападателят се върнал спешно в България след края на турнето на Манчестър Юнайтед в Китай.

Нещо повече – Митко е имал вчера двучасова среща с личния си мениджър Емил Данчев, на която, бъдете сигурни, едва ли са обсъждали проблемите с горещото време или атентата в Бургас.

БЛИЦ потърси първо Бербатов, който упорито не вдигаше телефона си. Емил Данчев също първоначално не отговаряше на повикванията ни, но на края все пак успяхме да осъществим разговор с него.

“Да, Бербатов наистина си беше в България. Видяхме се, поговорихме си. Какво сме си казали – си е наш проблем. Той се върна най-вече заради жена си и дъщеря си, за да ги види.  Не сме коментирали нищо около новия му отбор”, добави Данчев, изплъзвайки се ловко от следващия ни въпрос.

Въпросът, който най-много вълнува феновете на Митко – кой ще бъде новият му отбор. Сигурни източници на БЛИЦ разкриха, че Бербо вече е свил до два клуба избора си.

В Турция упорито пишат, че единият вариант е Галатасарай, но преди няколко часа от ръководството на “сараите” официално обявиха, че не преговарят с българския нападател.

Единият от въпросните два клуба е постигнал повече успехи на международната сцена, отколкото на домашната. Другият пък е повече популярен с буйните си запалянковци...

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Няма коментари към тази новина !