Мария се пенсионира заради Гущера

02.08.2012 10:45 | Видян 5609 пъти | Гласували 2

Мария се пенсионира заради Гущера

Междувременно "ШОУ" научи, че заради Гущера Мария е на път да зареже кариерата си. Напоследък тя приема участия само в много редки случаи и се замисляла дали изобщо да не спре да пее.

"Много години съм работила по кръчмите и си давам сметка, че, разминавайки се в това единият да работи през деня, а другият да работи вечерта, единият си ляга сам. Събужда се, когато другият се прибира. За да се чувстваш добре, трябва някакво спокойствие", умува Отварачката.

Според злите езици обаче истината е съвсем друга. Още от самото начало на връзката им Християн Гущеров заявил, че тя ще трябва да избира - или той, или кариерата.

Мария действително вече все по-рядко склонява да приема участия. Всичко започна, след като тя завиши почти двойно хонорара си.

За да се оправдае, заяви, че Християн Гущеров е и неин мениджър и според него не била оценявана финансово досега. "Направила съм си хонорара такъв, за да мога да си редуцирам участията и да разполагам с малко повече свободно време, в което да мога да се радвам на Марая, на Хриси, на себе си и на това, което ни се случва заедно", твърди силиконовото миньонче.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Няма коментари към тази новина !