Гала, Коцето и Катето Евро отново във ВИП брадър

01.08.2012 10:00 | Видян 3861 пъти | Гласували 1

Гала, Коцето и Катето Евро отново във ВИП брадър

Едни от най-големите звезди на България, участвали във VIP Brother се събраха отново, за да вземат участие в първия рекламен клип на формата за 2012 година.

Най-успешното риалити в България отново събра Коцето, Денди, Гала, Катето Евро и Део, който дойде на снимките с тениска на рап изпълнителя „100 Кила“, записал наскоро парче с Лора Караджова.

Във видеото под звуците на хитовото парче на Рафи Бохосян „4321”, освен участниците във VIP сезоните, могат да бъдат видяни още от най-емблематичните лица на шоуто – Гроши, Найден, Недялко, Тризначките – Вяра, Надежда и Любов, Стойка и дори някогашните съперници за любовта на Елена – Миро и Мариян.

 „Доволни сме от резултата, видеото показва именно това, което подготвяме този сезон, и което искаме хората да гледат – положителни емоции и забавление. По време на снимките си дадох сметка, че много хора са успели да се реализират благодарение на предаването и са се възползвали максимално от този шанс. Видях много звезди, готови отново да влязат в Къщата, защото преживяването е било незабравимо за тях“, сподели продуцентът на шоуто Нико Тупарев.


„Той промени живота ни и всички празнуваме неговото завръщане. VIP Brother, тази есен по Нова“– са думите, с които завърша първият рекламен клип на риалити формата.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

НиЛо лъсна чисто гола след раждането

Николета Лозанова отново привлече вниманието с...

Разкриха причината за смъртта на...

Shifty Shellshock, фронтменът на Crazy Town, почина от...

Няма коментари към тази новина !