И Мис Бони влиза във "ВИП брадър"

30.07.2012 16:30 | Видян 5022 пъти | Гласували 1

И Мис Бони влиза във

Топ гримьорът на фолк певици и бивш травестит Мис Бони е получил предложение от продуцента Нико Тупарев да се включи в новия сезон на „ВИП Брадър” наесен, пише вестник "Всеки ден".

В момента Бони води усилени преговори относно условията за престоя му в къщата и хонорара, който ще получи за това. Гримьорът обаче се притеснява да не се забърка в скандали с другите участници и да покаже лошата страна от себе си.

„Все пак съм мъж, доста избухлив и не много добронамерен към простаците. Не съм показвал, че мога да бъда простак, но смятам, че лошо и простотия носи всеки в себе си, въпросът е до каква степен ги показва“, разсъждава бившият травестит и танцьор. Зрителите пък отсега предусещат панаирите, които ще се вихрят в къщата, защото в нея ще е пълно с „меки китки”.

Досега участие са заявили и Деян Икебаната, и Краси Аврамов, които не могат да се дишат. Тримата нежни мъже със сигурност ще сътворят куп сеири пред камерите. Още повече, че принадлежат на различни лобита от гей средите и има за какво да се карат.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Хайди Монтаг топлес в пищна фотосесия

Хайди Монтаг разголва всичко за една от най-расовите си...

Канибал, сервира човешка плът на...

Осъден насилник на деца е обвинен, че сервира човешка...

Няма коментари към тази новина !