Стефка Берова и Йордан Марчиков се подминават като пътни знаци

21.07.2012 09:00 | Видян 3325 пъти

Стефка Берова и Йордан Марчиков се подминават като пътни знаци

Стефка Берова и Йордан Марчинков се разминаваха като пътни знаци на опелото на Боян Иванов в църквата "Свети Георги" миналата седмица. Бившите съпрузи и дуетни партньори не размениха и дума, дори в памет на покойния си приятел, видя репортер на "Шоу".

Марчинков разказваше спомените си за Боян пред църквата на многобройна група приятели, а Стефка стоеше неутешимо близо до затворения ковчег.

Изключително разстроена от кончината на певеца бе и Богдана Карадочева, която от скръб не можеше да изрази какво чувства в този момент. "Не мога да говоря сега за Боян", едва промълви тя.Йорданка Христова, в чиято къща се влоши състоянието на певеца, пък и толкова не успя да произнесе. Тя просто не откъсваше очи от ковчега.

Тодор Колев също успя да дойде на опелото на Боян Иванов, но изплаши всички с вида си.Актьорът едва ходеше, подкрепян от съпругата си Мария, не чуваше и не виждаше никого.

"Виках му "Тодоре, Тодоре", но той ме подмина. Дори не ме погледна. Мисля, че изобщо не ме позна", сподели пред репортер на "Доктор" съпругата на Стефан Данаилов - Мария.Лицето на Колев беше подпухнало, а устната му - сцепена, "Изглежда като след химиотерапия", зашепнаха в групичката, образувала се около Лиана Антонова и Мими Николова.

"Махнете се оттук! Спрете да снимате!", крещеше пък съпругата на Колев по фотографите. "Не ви е срам! Нищожества!", избухна тя.

Актьорът обаче с нищо не показа, че чува и една дума. Той просто се беше оставил да бъде воден, сякаш е марионетка.

"С баща ми всичко е наред и от тези глупости по вестниците ми е дошло до гуша. Той си е напълно здрав", заяви обаче пред "Шоу" дъщерята на Тодор Колев - Албена.

Преди година и половина близки на семейството на Колев разкриха, че той се бори с коварен тумор. Ракът беше засегнал основно белия дроб на един от най-обичаните българи. В края на миналата година обаче той успя с лекота да заснеме целия сезон на сериала "Сутрешен блок", а през това време играеше и на сцената на Театър "199".

На поклонението на Боян Иванов обаче Колев не беше (на) себе си.

Като в транс до ковчега на певеца стояха съпругата му Светла Гостева и дъщерята Теодора. "Светла беше винаги до Боян. Тя отлично разбираше черното му чувство за хумор и се възхищаваше на кулинарните му умения. Той пък я обожаваше, защото е една от най-изтънчените жени в София - филолог, с няколко езика и с няколко записа с митичния джаз оркестър "Бели, зелени, червени", разказаха пред "Шоу" приятели на семейството. Според тях Боян отказал да спазва задължителния заради диабета си режим.

"Той беше бохем. Не можеше да си представи живот с такива ограничения.Предпочете да си отиде бързо, но да живее", казаха те.

Друг негов приятел обаче промълви: "Боян отиде на морето, за да умре. Той знаеше, че няма да издържи още дълго"...

Сред изпратилите в сетния път Боян Иванов бяха Катето Евро, агент Тенев, Роси Кирилова, Маргарита Хранова, Тончо Русев, семейство Кристина и Михаил Белчеви, Богдана Карадочева и Стефан Димитров, Мария Грънчарова, Камелия Тодорва, Етиен Леви, Трайчо Талисмана, Лиана Антонова и Йорданка Христова. Стефан Данаилов снима нов сезон на "Дело по съвест" в Италия и не успя да дойде на поклонението, но изпрати венец чрез съпругата си Мария.

източник:Шоу

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !