Стефка Берова за живота след бурната слава

29.06.2011 14:30 | Видян 3568 пъти

Стефка Берова за живота след бурната слава

Певицата Стефка Берова ще бъде гост в новото издание на ток шоуто „Търси се…” тази събота, 2 юли, от 11:00 часа по bTV. Как живее след бурната слава, която е преживяла, след раздялата с дъщеря си и дали се чувства самотна – отговорите зрителите ще получат от самата нея и от най-близките й хора.

Първата изненада за Стефка ще бъде поетесата Надежда Захариева, която е автор на текстовете към песните на последния й албум. „Стефка има труден живот, но никога не е губила усмивката си. Тя е завършила НАТФИЗ, а не можа да играе в театъра заради политически причини”, споделя Надежда Захариева. Стефка Берова ще разкрие, че театърът винаги е бил нейният живот, но заради това, че тогавашната власт недолюбва баща й не е допусната в трупата на Народния театър. „20 години не бях стъпвала в театър. Болеше ме жестоко през това време, защото театърът е голямата ми любов”, с тъга ще си спомни актрисата. В „Търси се...” тя ще разкрие и още един свой талант – да гледа на кафе и то изключително професионално.

Водещите Нели и Меги ще я изненадат и с пряка телефонна връзка с Щатите, където от няколко месеца живее нейната дъщеря Косара. Тя ще сподели, че майка й е най-добрата й приятелка и с нетърпение я очаква на гости в Америка. „Дъщеря ми много ми липсва. Свикнала съм винаги да е до мен, тя е по-мъдрата, по-разумната, успокоява ме. Сега понякога се чувствам самотна”, ще признае Стефка.

Емоционална ще бъде и срещата на Стефка с най-близката й приятелка от гилдията - певицата Катя Филипова, която ще сподели, че е благодарна на Господ за приятелството си със Стефка. „Всичко си споделям с нея, дава ми много съвети и ми действа изключително позитивно”, признава Катя Филипова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !