И гейове проституирали за Хамстера

20.07.2012 11:00 | Видян 2664 пъти

И гейове проституирали за Хамстера

И мъжки проститутки, обслужващи богати хомосексуални клиенти, са работили във ВИП бардака на Алексей Петров, научи "Всеки ден" от разследващи дейността на модната агенция „Май ейджънси".

Според източник от МВР главният букер на публичния дом Антон Петров - Хамстера, маскиран като модна централа - Николай Пиронков, е направил самопризнания, че в каталога на бардака са фигурирали десетина млади момчета, които са продавали телата си. Мъжките проститутки обслужвали не само  само бизнес дами, но и мъже, като предлагали всевъзможни секс услуги.

Имената на гейовете, както и клиентите им, засега се пазят в тайна от разследващите, но вероятно ще лъснат в процеса срещу Антон Петров - Хамстера, Мирослав Йончев и компания. Сред гей жиголата имало и известни в светските среди манекени, признават под сурдинка антимафиоти. Според тях в много случаи гейовете обслужвали безплатно депутати, висши магистрати и дипломати от чужди посолства. Остава загадка дали впоследствие клиентите на гей жиголата не са били обект на изнудване от страна на главатаря на "Октоподите" Алексей Петров - Трактора.

"Всеки ден" научи, че  договори с модната агенция на Трактора са  имали около 70 мъже, но само малка част от фотомоделите проституирали.Имало случаи на млади и атлетични мъже, които придружавали дами в напреднала възраст в чужбина, но без да правят секс с тях, а за да повдигат самочувствието им.

Така например известна едрогабаритна дама от обкръжението на Антон Петров - Хамстера често ползвала млади момченца при пътуванията си до Москва, за да повдига самочувствието си на красива и желана жена.

Пряк отговорник за гейовете във ВИП бардака на "Октоподите" бил бодигард от "Спартак секюрити" на име Ангел, който бил наричан от манекените с прозвището Ангелинка.Според данни от разследващите преди около 2 години Ангелинка напуснал със скандал работата си при Алексей Петров и днес се труди при друг баровец - боса на "Локомотив" (Пловдив) Коко Динев. От близо година Ангелинка бил един от началниците на казиното на Динев в Сандански.След напускането на Ангел - Ангелинка дейността му била поета от друг гард, който е сред задържаните в процеса срещу Хамстера и Мирослав Йончев.Става въпрос за Цвятко Цветков.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

10 съвета за по-добър сън

В днешно време голяма част от хората пренебрегват...

Никой никога не е обеднял, ако е...

"Никой никога не е обеднял, ако е давал." Ане...

Няма коментари към тази новина !