Джоли бясна на свекърва си

12.07.2012 16:45 | Видян 2565 пъти

Джоли бясна на свекърва си

Анджелина Джоли се вбесила на бъдещата си свекърва. Актрисата се ядосала на майката на Брад Пит – Джейн, заради позицията й срещу еднополовите бракове.

Наскоро Джейн Пит написа писмо до местен вестник в подкрепа на кандидата за президент на републиканците Мит Ромни, в което разкри, че е против еднополовите бракове и абортите.

„Джейн никога не е искала да говори за политика с Анджелина. Знае, че това ще породи големи спорове помежду им, а все пак иска да запази отношенията си с майката на своите внуци. Не си е и помисляла, че писмото може да стане такъв голям проблем“, разкри източник, близък до Джейн Пит, пред сп. „America's Star”.

Анджелина и Брад са сред най-отявлените активисти в Холивуд в защита на правата на гейовете. Веднъж дори актьорът отсече, че няма да се ожени за Анджи, докато не узаконят еднополовите бракове навсякъде в САЩ.

Майка му обаче очевидно не е на същото мнение. Според източника Анджелина накарала Брад да "пообразова" майка си. Джоли го заплашила, че в противен случай тя ще вземе нещата в свои ръце и сама ще говори с Джейн по въпроса.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !